Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Alpinestars

Om Alpinestars
Alpinestars er et av de mest populære merkene over hele verden for produksjon av verneutstyr for motorsport. Det ble opprinnelig grunnlagt i 1963 i Asolo, Italia. Sante Mazzarolo var selskapets skaper, og han grunnla merket for å lage overlegen kvalitet og innovative klær og utstyr for motorsykkelkjøring. Alpinestars er det ideelle merket for enhver motorsyklist. Grunnleggeren Sante gjorde en revolusjon i å lage fottøy av beste kvalitet for sport som nå ble merkevarens målestokk. Nå har Alpinestars mange andre alternativer og varianter innen klær som annet nødvendig tilbehør.

Alpinestars har det beste utvalget av jakker

Entusiaster godkjenner Alpinestars jakker på grunn av deres overlegne kvalitetsmateriale. De beste jakkene er de som er laget av høykvalitets skinn. Alpinestars skinnjakke er designet for å øke ytelsen til et høyere nivå. I tillegg gir den sikkerhet på grunn av friksjonsskjoldet.
Alpinestars motorsykkeljakke er populær for sitt utvalg av stoffmaterialer, og den er også forhåndsutstyrt med albue- og skulderrustning for å unngå skader. Den tillater komfortabel kjøring på grunn av god luftstrøm til motorsyklistens kropp.For et stilig utseende om vinteren, er Alpinestars-hettegenseren den beste for å holde deg varm samtidig som den gir nok komfort. De kommer i forskjellige lyse farger for å se trendy ut uten at det går på bekostning av komforten.

Alpinestars tilbehør er perfekt for deg

Alpinestars støvler kan forbedre funksjonaliteten og ytelsen til enhver rytter. Disse støvlene er designet for å forbedre opplevelsen under uformell og profesjonell kjøring. Skinnstøvlene er laget med så fint skinn at de ikke lett kan sprekke og skade mens de blir våte. Det er også en mulighet for vanntette støvler hvis du vil at støvlene skal være uskadet av overdreven vann.
Alpinestars har et utvalg av alle tre typer hjelmer: hel ansikt, modulært og halvt ansikt. Alpinestars hjelmer er de beste for å gi full sikkerhet mens du sykler på racingstiene. Merket har laget hjelmene gjennom år med intensive studier for å tilby den beste beskyttelseshjelmen. Etter mye forskning og testing, foreslår Alpinestars nå hjelmer av utmerket kvalitet som gir beskyttelse til et visst nivå for å unngå alvorlige skader forårsaket av plutselige ulykker.
Et annet viktig element som er nødvendig for motorsykling er hansker.Alpinestars hansker er laget av materiale av god kvalitet som passer best for alle. Disse hanskene gir god bevegelse for å betjene motorsykkelens kontroller og får deg til å se kul og stilig ut.