Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Kovix

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Kovix
"Kovix είναι μια κορυφαία εταιρεία που εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή έξυπνων κλειδαριών ασφαλείας για σπίτια και οχήματα. Η εταιρεία εδώ και πάνω από 15 χρόνια παρέχει στους μοτοσικλετιστές εξαιρετικά προϊόντα ασφάλειας για τα μηχανάκια τους. Η Kovix έχει πάντα επικεντρωθεί στην εμπειρία του πελάτη και υπόσχεται να προσφέρει τις καλύτερες λύσεις στις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της.
Kovix κλειδαριές μηχανής σχεδιάζονται για να παρέχουν έξυπνες λύσεις ασφαλείας και προστασίας για τους μοτοσικλετιστές. Χρησιμοποιούν την πιο σύγχρονη τεχνολογία για να προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από την κλοπή. Η Kovix έχει εξειδικευτεί στην κατασκευή προϊόντων από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα γεγονός που έχει βοηθήσει στην αύξηση του αριθμού των κλειδαριών που περνούν το ευρωπαϊκό τεστ SRA. Σήμερα, η Kovix παραμένει στην κορυφή της αγοράς προστασίας μοτοσικλετών και θα συνεχίσει να διατηρεί αυτήν τη θέση και στα επόμενα χρόνια.
Kovix κλειδαριές δισκοφρένου με συναγερμό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία. Αυτές οι κλειδαριές δισκοφρένου με συναγερμό έχουν ένα ανθεκτικό σώμα και κυλίνδρο κλειδιού, και είναι σχεδιασμένες με πάνω από 120dB δυνατή φωνή συναγερμού. Διαθέτουν μια νέα και έξυπνη λειτουργία ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, και είναι ένα από τα πιο καινοτόμα εργαλεία για να προστατεύσετε τη μοτοσικλέτα σας από την κλοπή. Οι Κλειδαριές με συναγερμό Kovix είναι επίσης επαναφορτιζόμενες μέσω USB, έτσι ώστε να μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και το περιβάλλον.
Kovix μοχλοκλειδαριές είναι ένα άλλο δημοφιλές προϊόν που προσφέρει η εταιρεία. Το Kovix KOL μοτοσικλέτας μοχλοκλειδαριό φρένου έχει ένα ανθεκτικό σώμα από κράμα ψευδαργύρου/ατσάλι με ατσάλινο κυλίνδρο κλειδιού. Διαθέτει συναγερμό 120dB με αισθητήρες κραδασμού και κίνησης, λειτουργία επιλογής συναγερμού ενεργοποίησης/απενεργοποίησης και μπαταρία λιθίου με μεγάλη διάρκεια ζωής. Αυτές οι κλειδαριές με συναγερμό στο μοχλό έχουν ένα κλειδί από σκληρυμένο ατσάλι, ανθεκτικό μεταλλικό σώμα και σύστημα κλειδώματος με πίεση του καρφιού και επιπρόσθετους αισθητήρες κραδασμών και κίνησης.
Kovix δισκοφρένα USB είναι ανθεκτικές και αξιόπιστες συσκευές ασφαλείας μοτοσικλέτας που επιδεικνύουν το καλύτερο της τεχνολογίας ασφάλειας μοτοσικλετών. Είναι κατασκευασμένες με το νέο έξυπνο σχεδιασμό ηλεκτρονικών της Kovix για να διασφαλίζουν ότι μπορούν να προστατεύσουν αποτελεσματικά τη μοτοσικλέτα σας από την κλοπή. Οι Δισκοφρένα Kovix είναι βολικά και φορητά, αντίθετα με τις αλυσίδες ασφαλείας, έτσι μπορείτε να τα μεταφέρετε με ευκολία. Επιπλέον, τα δισκοφρένα είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά είδη κλειδαριών μοτοσικλέτας κατά της κλοπής.
Η πάθος της Kovix για τη δημιουργία έξυπνων κλειδαριών θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε την ασφάλεια του οχήματός σας. Αγοράστε λίγη γαλήνη από αυτήν την