Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Metzeler

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Metzeler
Στο Μόναχο της Γερμανίας, ο Ρόμπερτ Metzeler ξεκίνησε μια εταιρεία. Την αρχή, δεν κατασκευάζαν ελαστικά, αλλά αντίθετα, κατασκευάζαν πράγματα όπως ζώνες και λαστιχένιες μπαλώματα από καουτσούκ. Αλλά το 1892, Metzeler ενδιαφέρθηκε για τους μοτοσικλέτες και αποφάσισε να αρχίσει να κατασκευάζει ελαστικά για αυτούς. Αυτή η απόφαση ήταν μια αλλαγή παιχνιδιού για την εταιρεία, και γνωρίστηκαν για τα υψηλής ποιότητας ελαστικά μοτοσικλέτας τους.
Τα ελαστικά Metzeler είναι διάσημα για την εξαιρετική ποιότητά τους και την επίδοση τους. Τα ελαστικά Metzeler σχεδιάζονται με την ακρίβεια και την εμπειρία, τα ελαστικά Metzeler έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν καλή εμπειρία οδήγησης. Είτε στο ανοιχτό δρόμο ή σε δύσκολα τείχη, τα ελαστικά Metzeler παρέχουν εξαιρετική γρήγορη αντίσταση, σταθερότητα και έλεγχο. Από τις αρχικές τους ρίζες στα καουτσούκ μέχρι την συνειδητή εστίαση τους στα ελαστικά μοτοσικλέτας, Metzeler επέκτεινε την εμπιστοσύνη και την τιμή της ως μια έμπιστη και εμπιστευτική εταιρεία στον τομέα.
Τα ελαστικά μοτοσικλέτας Metzeler έχουν κατασκευάσει ελαστικά που προσαρμόζονται ειδικά σε μοτοσικλέτες. Η γκάμα ελαστικών Metzeler motorcycle tires σχεδιάζεται για να ικανοποιήσει τις διαφορετικές ανάγκες των μηχανοκίνητων, προσφέροντας επιλογές για διαφορετικούς τύπους μοτοσικλέτας και συνθήκες οδήγησης. Τα ελαστικά μοτοσικλέτας Metzeler παρέχουν εξαιρετική γρήγορη αντίσταση, σταθερότητα και έλεγχο, εγγυώντας μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία οδήγησης.
Τα ελαστικά ME888 Metzeler είναι μια δημοφιλής επιλογή ανάμεσα στους οδηγούς μοτοσικλέτας για την εξαιρετική τους επίδοση και αξιοπιστία. Τα ελαστικά ME888 Metzeler σχεδιάζονται για να παρέχουν μια ομαλή και άνετη οδήγηση, τα ελαστικά αυτά προσφέρουν εξαιρετική επικίνδυνη και σταθερότητα σε και σε καιρικές και ξηρές επιφάνειες. Τα ελαστικά ME888 διαθέτουν ένα μοναδικό μοτίβο επιθέματος που ενισχύει την επικίνδυνη και την ελεγχόμενη οδήγηση, επιτρέποντας στους οδηγούς να εμπιστευτικά διαχειριστούν διαφορετικές καταστάσεις δρόμου. Με μια διαρκή κατασκευή και μεγάλη διάρκεια επιθέματος, τα ελαστικά αυτά προσφέρουν εξαιρετική αξία για τα χρήματα.
Τα εμπρόσθια ελαστικά Metzeler σχεδιάζονται με ακρίβεια και εμπειρία, τα εμπρόσθια ελαστικά Metzeler προσφέρουν εξαιρετικ