Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Origine

Σχετικά με Origine
"Προέλευση είναι ένας διάσημος ιταλικός επώνυμος στον κλάδο του ποδηλάτου που δημιουργεί και αναπτύσσει κράνη με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας και μεθόδων κατασκευής. Βασισμένη στην πρωτοτυπία, την έρευνα και τη δημιουργία, όλα τα προϊόντα της εταιρείας έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν την καλύτερη λειτουργικότητα. Τα κράνη Προέλευσης είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν μέγιστη προστασία και άνεση στους αναβάτες μοτοσικλέτας. Με το ιταλικό στυλ και τον υψηλής ποιότητας σχεδιασμό, τα κράνη Προέλευσης είναι ιδανικά για τους πιο απαιτητικούς αναβάτες μοτοσικλέτας. Η εταιρεία προσφέρει μια ευρεία γκάμα από κομψά και μοντέρνα κράνη πλήρους προσώπου και ανοικτού προσώπου, καθώς και ζελατίνες με προηγμένα χαρακτηριστικά.
Η Προέλευση ξεχωρίζει για την αμετακίνητη πίστη της στην προστασία. Η ετικέτα τηρεί αυστηρά πρότυπα ποιότητας και χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες για να κατασκευάσει κράνη που προσφέρουν εξαιρετική προστασία στους αναβάτες μοτοσικλέτας. Είτε πρόκειται για οδική ποδηλασία, downhill ποδηλασία ή αστική μετακίνηση, τα κράνη Προέλευσης έχουν σχεδιαστεί για να πληρούν ή να υπερβαίνουν τις πιστοποιήσεις ασφαλείας, προσφέροντας ηρεμία στο μυαλό κάθε φορά που βγαίνετε στο δρόμο.

Η συλλογή κρανών της εταιρείας Προέλευση

Τα κράνη Προέλευσης έχουν σχεδιαστεί με την ευεξία και την άνεση του μοτοσικλετιστή στο μυαλό και καλύπτουν μια ποικιλία από στυλ και προτιμήσεις. Η Προέλευση χρησιμοποιεί ελαφριά υλικά για να μειώσει το συνολικό βάρος των κρανών της. Αυτό συμβάλλει στην άνεση του αναβάτη, ειδικά κατά τη διάρκεια μακρύτερων διαδρομών.
Τα κράνη πλήρους προσώπου Προέλευσης προσφέρουν πλήρη κάλυψη, με μπάρα στο πηγούνι και προστασία προσώπου. Αυτός ο σχεδιασμός προσφέρει πλήρη προστασία στο πρόσωπο και το κεφάλι. Πολλά κράνη πλήρους προσώπου Προέλευσης διαθέτουν επαρκείς σχεδιασμούς εξαερισμού. Αυτά τα συστήματα βοηθούν στον έλεγχο της θερμοκρασίας, μειώνουν το θάμπωμα στην ζελατίνα και διατηρούν τους αναβάτες μοτοσικλέτας άνετους κατά τη διάρκεια μακρινών διαδρομών.
Τα μοντέρνα κράνη Προέλευσης διακρίνονται για την ευελιξία τους. Οι μοτοσικλετιστές μπορούν εύκολα να μετατρέψουν τα κράνη από ανοικτό πρόσωπο σε πλήρες πρόσωπο, προσφέροντας ευελιξία στην προσαρμογή σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες και προτιμήσεις οδήγησης. Τα κράνη ανοικτού προσώπου Προέλευσης έχουν συνήθως ένα κλασικό και διαχρονικό σχεδιασμό, που θυμίζει τα παλιά κράνη μοτοσικλέτας. Αρέσουν σε μοτοσικλετιστές που αναζητούν ένα πιο κλασικό στυλ.
Τα πινλοκ Προέλευσης σχεδιάζονται συνήθως για εύκολη εγκατάσταση σε συμβατά κράνη. Συνήθως συνοδεύονται από σαφείς οδηγίες, κάνοντας εύκολη την τοποθέτηση του ειδικού πινλοκ στη ζελατίνα. Οι οθόνες μοτοσικλετών Προέλευσης προστατεύουν από δυσμενείς καιρικές συν