Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Origine

Om Origine
"Origine er et anerkjent italiensk varemerke i sykkelbransjen som skaper og utvikler hjelmer ved hjelp av avansert teknologi og produksjonsmetoder. Basert på originalitet, forskning og kreativitet, er alle deres produkter utviklet for å gi den beste funksjonaliteten. Origine hjelmer er spesielt utviklet for å tilby maksimal beskyttelse og komfort for motorsyklister. Med italiensk stil og overlegen design, er Origine hjelmer ideelle for de mest utfordrende motorsyklistene. Bedriften tilbyr et bredt utvalg av elegante og stilige heldekkende og åpne hjelmer og visirer med avanserte funksjoner. Origine er kjent for sin kompromissløse tro på sikkerhet. Merket følger strenge kvalitetsstandarder og bruker avantgarde-teknologi for å lage hjelmer som gir enestående beskyttelse for motorsyklister. Enten det er for veisykling, terrengsykling eller bypendling, er Origine hjelmer utviklet for å møte eller overgå sikkerhetssertifiseringer, og gir trygghet på hver tur.
Origine-hjelmene er også et tydelig uttrykk for mote innen sykkelindustrien. Elegante og stilige design, kombinert med et utvalg av farger, lar motorsyklister uttrykke sin individualitet. Merkets fokus på estetikk bekrefter at sikkerhet ikke kommer på bekostning av stil. Uansett om du kjører i byen eller utfordrende stier, tilbyr Origine hjelmer den perfekte kombinasjonen av sikkerhet, funksjonalitet og moteriktig design for motorsyklister i alle aldre og grupper.

Origines samling av hjelmer

Origine hjelmer er utviklet med motorsyklistens velvære og komfort i tankene, og de passer til en rekke kjørestiler og preferanser. Origine bruker lette materialer for å redusere vekten på hjelmene sine. Dette bidrar til å øke komforten for ryttere, spesielt på lengre turer.
Origine heldekkende hjelmer gir full dekning, med en hakebeskytter og ansiktsbeskyttelse. Denne designen gir full beskyttelse for hele ansiktet og hodet. Mange Origine heldekkende hjelmer kommer med gode ventilasjonssystemer som bidrar til å regulere temperaturen, redusere dugging på visiret og holde motorsyklister komfortable på lange turer.
Origine modulære hjelmer er kjent for sin allsidighet. Ryttere kan enkelt bytte mellom åpne og heldekkende moduser, noe som gir fleksibilitet til å tilpasse seg forskjellige værforhold og kjørepreferanser.
Origine åpne hjelmer har vanligvis et klassisk og tidløst design, som minner om gamle motorsykkelhjelmer. De er populære blant motorsyklister som liker det nostalgiske utseendet.
Origine Pinlocks er vanligvis enkle å installere på kompatible hjelmer. De kommer vanligvis med tydelige instruksjoner, slik at motorsyklister enkelt kan feste Pinlock-innlegget på visiret.
Origine motorsykkelvisirer beskytter mot ugunstige værforhold som regn eller snø."