Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Origine

Over Origine
"Origine is een bekend Italiaans handelsmerk in de fietsenindustrie dat helmen maakt en ontwikkelt met behulp van geavanceerde technologie en productiemethoden. Gebaseerd op originaliteit, onderzoek en creatie, zijn al hun producten ontworpen om de beste functionaliteit te bieden. Origine-helmen zijn speciaal gemaakt om maximale bescherming en comfort te bieden voor motorrijders. De Italiaanse stijl gecombineerd met superieur design maakt Origine-helmen ideaal voor de meest uitdagende motorrijders. Het bedrijf biedt een breed scala aan elegante en stijlvolle integraal- en jethelmen en vizieren met geavanceerde functies. Origine staat bekend om zijn onwankelbare geloof in bescherming. Het merk hanteert strenge kwaliteitsnormen en maakt gebruik van avant-gardistische technologieën om helmen te produceren die uitstekende bescherming bieden aan motorrijders. Of het nu gaat om fietsen op de weg, in de bergen of in de stad, Origine-helmen zijn ontworpen om te voldoen aan of te overtreffen aan veiligheidsnormen en bieden gemoedsrust tijdens elke rit.
De helmen van Origine zijn ook een statement in de fietsmode-industrie. De elegante en stijlvolle ontwerpen, gecombineerd met een scala aan kleuropties, stellen motorrijders in staat om hun eigen persoonlijkheid te uiten. De aandacht van het merk voor esthetiek zorgt ervoor dat veiligheid niet ten koste gaat van stijl. Of je nu door de stad rijdt of uitdagende trails trotseert, Origine-helmen bieden de perfecte combinatie van veiligheid, functionaliteit en modieus design voor motorrijders van alle niveaus.

Origine-merkcollectie van helmen

De helmen van Origine zijn ontworpen met het welzijn en comfort van motorrijders in gedachten en zijn geschikt voor een verscheidenheid aan rijstijlen en voorkeuren. Origine maakt gebruik van lichtgewicht materialen om het totale gewicht van hun helmen te verminderen, wat bijdraagt aan het comfort van de rijder, vooral tijdens lange ritten.
Origine-integraalhelmen bieden volledige dekking met een kinbeugel en gezichtsbescherming. Dit ontwerp biedt volledige bescherming voor het gezicht en het hoofd. Veel Origine-integraalhelmen zijn voorzien van voldoende ventilatieopeningen. Deze systemen helpen de temperatuur te regelen, verminderen het beslaan van het vizier en houden motorrijders comfortabel tijdens lange ritten.
Origine-modulaire helmen staan bekend om hun veelzijdigheid. Motorrijders kunnen eenvoudig tussen de open-face en full-face modi schakelen, waardoor ze flexibel zijn om zich aan te passen aan verschillende weersomstandigheden en rijvoorkeuren.
Origine-jethelmen hebben over het algemeen een klassiek en tijdloos ontwerp, dat doet denken aan vintage motorhelmen. Ze zijn geliefd bij motorrijders die houden van de nostalgische uitstraling.
Origine-pinlocks zijn speciaal ontworpen voor gemakkelijke installatie op compatibele helmen. Ze worden meestal geleverd met duidelijke instructies, waardoor het voor motorrijders eenvoudig is om de Pinlock-inleg op het vizier te bevestigen.
Origine-motorhelmschermen beschermen tegen ongunstige weersomstandigheden zoals regen of sneeuw. "