Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Origine

Noin Origine
"Origine on arvostettu italialainen tavaramerkki polkupyöräalalla, joka luo ja kehittää kypäriä käyttäen edistyksellistä teknologiaa ja valmistusmenetelmiä. Alkuperäisyyteen, tutkimukseen ja luomiseen perustuen kaikki heidän tuotteensa on kehitetty tarjoamaan parasta toiminnallisuutta. Origine-kypärät on erityisesti suunniteltu tarjoamaan maksimaalista suojaa ja mukavuutta moottoripyöräilijöille. Italialaisen tyylin ja huippuluokan suunnittelun ansiosta Origine-kypärät ovat ihanteellisia kaikkein vaativimmille moottoripyöräilijöille. Yritys tarjoaa laajan valikoiman tyylikkäitä ja muodikkaita kokokasvo- ja avokypäriä sekä visiirejä edistyksellisillä ominaisuuksilla. Origine on tunnettu tinkimättömästä uskostaan suojaukseen. Merkki noudattaa tiukkoja laatustandardeja ja käyttää avantgardistista teknologiaa valmistaessaan kypäriä, jotka tarjoavat erinomaisen suojan moottoripyöräilijöille. Olipa kyse sitten maantiepyöräilystä, maastopyöräilystä tai kaupunkiliikenteestä, Origine-kypärät on suunniteltu täyttämään tai ylittämään turvallisuusvaatimukset, tarjoten mielenrauhaa jokaisella ajomatkalla.
Origine-kypärien muodikas ulkonäkö tekee myös rohkean lausunnon pyöräilymuodissa. Tyylikkäät ja muodikkaat rakenteet yhdistettynä erilaisiin värivaihtoehtoihin mahdollistavat moottoripyöräilijöiden ilmaista omaa persoonallisuuttaan. Merkin huomio esteettisyyteen varmistaa, että turvallisuus ei tule hinnalla millä hyvänsä. Olit sitten ajamassa kaupungin katuja tai haastavia polkuja, Origine-kypärät tarjoavat täydellisen yhdistelmän turvallisuutta, toiminnallisuutta ja muodikasta muotoilua kaikenikäisille moottoripyöräilijöille.

Origine-brändin kokoelma kypäriä

Origine-kypärät on suunniteltu moottoripyöräilijöiden hyvinvointi ja mukavuus mielessä ja ne sopivat monenlaisiin ajo-olosuhteisiin ja mieltymyksiin. Origine käyttää kevyitä materiaaleja vähentääkseen kypärien kokonaispainoa. Tämä lisää ajomukavuutta, erityisesti pitkillä matkoilla.
Origine kokokasvokypärät tarjoavat täyden suojan, joissa on leuka- ja kasvosuoja. Tämä suunnittelu tarjoaa kattavan suojan koko kasvoille ja päälle. Monissa Origine kokokasvokypäriä on riittävästi ilmanvaihtojärjestelmiä. Nämä järjestelmät auttavat hallitsemaan lämpötilaa, vähentävät huurtumista kasvosuojassa ja pitävät moottoripyöräilijät rentoutuneina pitkillä matkoilla.
Origine modulaariset kypärät ovat tunnettuja monipuolisuudestaan. Moottoripyöräilijät voivat helposti vaihtaa avokasvomoodin ja kokokasvomoodin välillä, mikä antaa joustavuutta sopeutua vaihteleviin sääolosuhteisiin ja ajotilanteisiin. Origine avokasvokypärät ovat yleensä klassisen ja ajattoman muotoilun omaavia, muistuttaen vanhanaikaisia moottoripyöräkypäriä. Niitä suosivat moottoripyöräilijät, jotka nauttivat vanhanaikaisesta estetiikasta.
Origine pinlockit on yleensä suunniteltu helppoon asennukseen yhteensopiville kypärille. Ne tulevat yleensä selkeiden ohjeiden kanssa, mikä helpottaa moottoripyöräilijöiden kiinnittämistä Pinlock-lisäosaan visiiriin. Origine moottoripyöränäytöt suojaavat epäsuotuisia sääolosuhteita, kuten sateelta tai lumelta."