up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Compressport

Sokken

Sokken

Arm- en beenwarmers

Arm- en beenwarmers

T-shirts

T-shirts

Categorieën

Dames Kleding

Hardloopuitrusting

Heren Kleding

Hydratie

Rugzakken en Heuptassen

Alles( Compressport )

Compressport

Compressport is een merk dat de wereld van compressiesportkleding heeft geëvolueerd. Opgericht in Zwitserland in 2008, heeft het merk snel populariteit verworven bij atleten en fitnessenthousiasten wereldwijd, met dankbaarheid voor zijn innovatieve producten en toewijding aan prestaties en kwaliteit. Compressport presenteert verschillende producten voor sport en activiteiten, waaronder hardlopen, fietsen, triatlon en fitness. Enkele populaire producten zijn compressiebroeken, leggings, sokken en kuits- en armmouwen.
Compressport´s producten zijn uitgebreid getest en gevalideerd door topatleten in verschillende sporten. Deze atleten hebben aanzienlijke verbeteringen in prestaties en herstel gemeld tijdens het gebruik van Compressport´s compressiekleding.
Compressport is ook toegewijd aan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het merk heeft verschillende initiatieven geïmplementeerd om zijn milieu-impact te verminderen, waaronder het gebruik van gerecyclede materialen in zijn producten en het minimaliseren van afval in zijn productieprocessen.
Compressport is een merk dat innovatieve en hoogwaardige sportkleding aanbiedt die bedoeld is om atleten en fitnessenthousiasten te helpen hun doelen te bereiken. Met zijn focus op prestaties, kwaliteit, duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid, is Compressport een merk dat de komende jaren door zal gaan golven in sport en fitness.

Compressport is een bekend sportkledingmerk.

Compressport sokken zijn een hoogwaardig en innovatief product dat atleten en fitnessenthousiasten kan helpen hun prestaties en herstel te verbeteren. Compressport sokken zijn ook ontworpen met stijl en comfort in gedachten. De sokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ontwerpen. Compressport Free Belt Pro is een verstelbare riem die atleten in staat stelt de pasvorm aan hun taillemaat aan te passen. De riem heeft ook meerdere zakken en compartimenten, waar items van verschillende afmetingen veilig aan kunnen worden bevestigd zonder te schommelen. Compressport sportarmmouwen zijn getest en gevalideerd door topatleten in verschillende sporten, die aanzienlijke verbeteringen in prestaties en herstel hebben gemeld tijdens het gebruik ervan. Compressport sportarmmouwen zijn ook ontworpen met stijl en comfort in gedachten.
De Compressport pet is gemaakt van een combinatie van stoffen en mesh-materialen, die de hoogste niveau van compressie bieden terwijl ze ademend en comfortabel zijn om te dragen. De pet heeft ook een zweetband, die helpt om het zweet uit de ogen te houden tijdens het oefenen. De Compressport riem is gemaakt van hoogwaardige stoffen, die gerichte compressie bieden aan de onderrug en buikspieren. Het helpt om de houding te verbeteren en spiervermoeidheid en pijn te verminderen. Met zijn gerichte compressie, verstelbare pasvorm en meerdere zakken, is deze hardloopriem een geweldige aanvulling op de sportkledingcollectie van elke atleet.
Een Compressport hydratatievest is licht en comfortabel, met gemakkelijke toegang tot vloeistoffen en essentiële items tijdens lange afstandslopen, wandelingen of andere uithoudingsvermogenactiviteiten. De Compressport hoodie is ontworpen om de bloedstroom te verbeteren, spiervermoeidheid en pijn te verminderen en de hersteltijd na de inspanning te verbeteren. De Compressport riem is gemaakt van hoogwaardige stoffen, die gerichte compressie bieden aan de onderrug en buikspieren. Het helpt om de houding te verbeteren en spiervermoeidheid en pijn te verminderen. Met zijn gerichte compressie, verstelbare pasvorm en meerdere zakken, is deze hardloopriem een geweldige aanvulling op de sportkledingcollectie van elke atleet.
Een Compressport hydraterend vest is licht en comfortabel, met gemakkelijke toegang tot vloeistoffen en essentiële items tijdens lange afstandslopen, wandelingen of andere uithoudingsvermogenactiviteiten. De Compressport hoodie is ontworpen om de bloedstroom te verbeteren, spiervermoeidheid en pijn te verminderen en de hersteltijd na de inspanning te verbeteren. De Compressport pet is gemaakt van een combinatie van stoffen en mesh-materialen, die de hoogste niveau van compressie bieden terwijl ze ademend en comfortabel zijn om te dragen. De pet heeft ook een zweetband, die helpt om het zweet uit de ogen te houden tijdens het oefenen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden