Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Elektronica

Elektronica hardlopen en triatlon

Vind een breed scala aan Elektronica-producten voor hardlopen en triatlon. Ontdek de beste deals bij runnerinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Elektronica

Merken in Elektronica

De beste hardloopgadgets: topfitnesstechnologie om je te helpen beter te rennen

Actiecamera´s

Een actiecamera is een digitale camera die bedoeld is om actie te filmen terwijl je erbij betrokken bent. Actiecamera´s zijn daarom typisch gecomprimeerd en stevig en geïsoleerd op dekkingsniveau. De actiecamera´s worden normaal gesproken geïnstalleerd op je helm, borst, stuur van een fiets of motor, houder om het leven te filmen.

Koplampen

Een koplamp is een licht dat is aangesloten op de kop van een voertuig om de weg naar voren te verlichten. Koplampen zijn het artikel voor het apparaat zelf en licht is de koers voor de lichtstreep die door het apparaat wordt gecreëerd en geclassificeerd.

Sensoren

Een sensor is een hulpmiddel, module, apparaat of subsysteem waarvan het doel is om problemen of variaties in de omgeving te ontdekken en de kennis over te dragen aan andere radars, meestal een computerprocessor. De sensoren werken altijd samen met andere radars.

Smartbands

Smart bands zijn de horloges die je bij je draagt tijdens het sporten of tijdens regelmatige oefeningen. De smart bands meten verschillende dingen die het resultaat zijn van fysieke inspanningen, zoals het aantal genomen voetstappen, de hartslag, de calorieverbranding en de afgelegde mijl. De gegevens worden de hele tijd gerapporteerd tijdens de activiteit.

stopwatches

Stopwatches zijn horloges die zijn uitgevonden om de tijd te schatten die verstrijkt vanaf het moment dat het wordt gestart tot het is gestopt. Een uitgebreide digitale variant van de stopwatches die bedoeld zijn voor het observeren op afstand, zoals in een sportarena, wordt een stopklok genoemd.

Meer over elektronica:

Accessoires: Elektronische accessoires zijn tegenwoordig erg belangrijk. U kunt deze accessoires kopen bij Garmin , Polar , Nathan , Suunto , Black Diamond , Aftershokz , Petzl , Casio , G shock .

Batterijen: Batterijen zijn de bronnen van elektrische energie die bestaan uit elektrochemische cellen voor het voeden van elektrische apparaten.

Opladers: Opladers zijn ook een belangrijk ding en worden gebruikt om de batterijen van elektronische apparaten op te laden.

Reserveonderdelen: De reserveonderdelen zijn de verwisselbare onderdelen die in een inventaris worden bewaard en worden gebruikt voor de renovatie of vervanging van kapotte onderdelen.