up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Salomon

WEGSCHOENEN VOOR HEREN

WEGSCHOENEN VOOR HEREN

TRAILSCHOENEN VOOR HEREN

TRAILSCHOENEN VOOR HEREN

HYDRATATIE

HYDRATATIE

WEGSCHOENEN VOOR DAMES

WEGSCHOENEN VOOR DAMES

TRAILSCHOENEN VOOR DAMES

TRAILSCHOENEN VOOR DAMES

KINDERSCHOENEN

KINDERSCHOENEN

Categorieën

Dames Kleding

Dames Schoenen

Hardloopuitrusting

Heren Kleding

Heren Schoenen

Hydratie

Kinder Schoenen

Rugzakken en Heuptassen

Alles( Salomon )

Salomon

Verbeter je loopprestaties met het volledige Salomon-aanbod bij Runnerinn. Salomon is een Franse sportuitrustingsfabrikant die in 1947 is opgericht. Nu is het de beste kwaliteit sportkleding fabrikant voor alle leeftijdsgroepen. Dus als je je levendig wilt voelen tijdens het lopen, kies dan voor Salomon-schoenen. Het maakt niet uit of je liever een pad of een weg neemt om te lopen. Met Salomon heren- en Salomon dames-schoenen kun je je runs naar het volgende niveau brengen. Als je sneller wilt lopen, moet je je fysieke conditie verbeteren om het doel snel te bereiken. Salomon lanceerde in 2001 zijn eerste Raid Race Trail-schoen en begon zo zijn hardloopreis. Met zijn uitstekende pasvorm en comfort werd het een vernieuwend ontwerp.
Vind de beste schoenen met kenmerken van zachtheid, lichtheid en superdemping met Salomon. Salomon-laarzen zijn erg stevig en zijn ontworpen met de beste technologieën samen met kwaliteit en comfort. Salomon introduceerde in 2006 de Speed Cross-lijn van schoenen en vanaf het begin werden deze onderdeel van ultra-running- en trailrunning-oefeningen. Deze Speedcross-schoenen zijn buitengewoon voor het lopen in de bergen. Het is een lijn van all-terrain-schoenen die zowel voor de weg als voor de baan zijn ontworpen.
Na al die jaren heeft Salomon op verbluffende wijze de stabiliteit van de schoen verhoogd met een betere pasvorm en comfort. Salomon-waterschoenen zijn een andere geweldige lijn schoenen die in een breed scala beschikbaar zijn. Zijn ultra-specifieke en snel drogende technologie maakt het mogelijk om te lopen op gladde oppervlakken. Het heeft een naadloze wateropname-technologie die uitstekend comfort biedt voor je voeten. Deze waterschoenen completeren je watersport met een ultieme vertrouwensboost.

Salomon-loopequipment voor alle sporten

Salomon's uitstekende assortiment aan sportuitrusting omvat een Salomon-hydratatievest, rugzak, heuptas, waterfles, handschoenen, sokken en meer om de lijst met benodigde uitrusting voor de sport te voltooien. Zijn reeks aan sportkleding en accessoires verbetert de sportprestaties van alle mannen en vrouwen met zijn speciale fabricagetechnieken. Kortom, deze klassieke reeks sportuitrusting creëert een goede stabiliteit en ondersteuning, wat even essentieel is bij het bewegen over ongedefinieerde terrein. Het merk richt zich ook op het gebruik van duurzaam gerecyclede producten. Daarom heeft Salomon een goede reputatie voor het aanbieden van de beste en meest comfortabele sportaccessoires over de hele wereld.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden