up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Nnormal

TOMIR

TOMIR

accessoires

accessoires

Tomir Waterproof

Tomir Waterproof

Categorieën

Dames Kleding

Heren Kleding

Heren Schoenen

Hydratie

Alles( Nnormal )

Nnormal

“Delen van dezelfde waarden was een sterke motivatie om met dit project te starten. We stemden er allemaal mee in dat we een nieuwe manier van denken en handelen in relatie tot onze omgeving en Outdoor activiteiten nodig hebben”, legt Kilian Jornet uit. “We willen zeer eerlijk zijn over hoe we het materiaal produceren en over de rol die het bedrijf wil spelen voor de samenleving en het milieu. Dat betekent transparantie en werken om overconsumptie te voorkomen door producten te bouwen die duurzaam zijn. Om een ​​kleine impact op het milieu te hebben, moeten we met verschillende materialen werken en verschillende designs verkennen. Het is een lange en moeilijke weg, maar dat is wat mij en het team motiveert om met dit project te starten.”

De producten van NNormal weerspiegelen de gedeelde filosofie van het partnerschap: authenticiteit en nuttigheid die mensen inspireren om van de natuur te genieten en te respecteren - een missie die wordt uitgedrukt door tijdloze gear die functioneel, prestatiegericht en duurzaam is. Al het Outdoor-materiaal is ontworpen op Mallorca en getest in Noorwegen zoals vermoed in de naam van het merk (Nor-way + Mal-lorca)

“Het opstarten van een nieuw merk is altijd een zeer opwindende avontuur, hoewel we ons bewust zijn van de uitdagingen die daarbij komen kijken”, zegt Miguel Fluxa, CEO van Camper en lid van de vierde generatie van de oprichtende familie. “We zijn complementaire partners van NNormal. Het hebben van de kans om het samen met iemand als Kilian te bedenken is echt uniek: het combineren van prestaties met persoonlijke verantwoordelijkheid komt sterk overeen met ons DNA. Hij brengt zijn sterke expertise op het gebied van productontwikkeling en een uniek visie op de outdoorwereld mee, terwijl Camper innovatie, schoenmakerij en designkennis meebrengt.”

Het NNormal-assortiment wordt in de herfst van 2022 gelanceerd in Europa en Noord-Amerika via onze website nnormal.com en specialistische outdoor- en hardloopwinkels. De eerste drop zal beperkt zijn met de focus op schoeisel, kleding en accessoires voor trailrunning en wandelen. Kilian Jornet - de eerste ambassadeur van het NNormal-team, die de komende weken zal worden onthuld - zal ze dragen tijdens het race-seizoen van dit jaar.

Your Path, No Trace.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden