up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Herstel en Zorg hardlopen en triatlon

Herstel en Zorg hardlopen en triatlon

Vind een breed scala aan Herstel en Zorg-producten voor hardlopen en triatlon. Ontdek de beste deals bij runnerinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Herstel en Zorg

Merken in Herstel en Zorg

Wat u moet weten over herstel voor hardlopen

Sommige hardlopers zien vaak het belang van herstel over het hoofd. Het is echter niet optioneel, het is verplicht dat je uiteindelijk een betere hardloper maakt om beter te presteren dan je volgende evenement. Om het herstel te maximaliseren, hebben we hieronder enkele belangrijke tips op een rijtje gezet;

Gewrichtsbeschermers

De knieën worden zwaar belast tijdens de meeste soorten fysieke activiteiten, met name hardlopen. De meest effectieve behandeling voor hardloopblessures is het dragen van gewrichtsbeschermers die effectief zijn bij het voorkomen van gewrichtsblessures en pijn. Lopers met zwakke spieren of gewrichten moeten de gewrichtsbeschermers gebruiken om voldoende uithoudingsvermogen op te bouwen en de mobiliteit en functies van het gewricht te vergroten.

Elektro stimulatoren

Elektrostimulatoren gebruiken elektrische pulsen om signalen naar gerichte spieren te sturen om ze te laten samentrekken en herstellen. Over het algemeen wordt Electroestimulators therapie gebruikt door hardlopers en atleten om te genezen van blessures en om weefsels te versterken en te repareren voor sneller herstel. Door continue en herhaalde spiersamentrekkingen verbetert de doorbloeding en helpt het bij het herstellen van geblesseerde spieren.

Eerste hulp

Om spierpijn en gewrichtspijn te herstellen, moet je gehydrateerd blijven en een uitgebalanceerd dieet volgen voor, tijdens en na het hardlopen. Het dieet moet vol met voeding zijn, zodat uw lichaam voldoende energie heeft. Daarnaast is stretchen ook goed na het hardlopen als eerste hulp om je spieren te stabiliseren.

Persoonlijke verzorging

Kilometers lang hardlopen of lange uren trainen is een belangrijk onderdeel van het trainingsproces. Tijdens het hardlopen voel je je echter sterk, door alle pijn heen te duwen die op je pad komt, en wanneer je klaar bent, realiseer je je dat elk deel van je lichaam pijn doet. Persoonlijke verzorging is daarom een must. Het kan gaan om goed slapen, een trainingsroutine volgen, supplementen nemen en gehydrateerd blijven.

Rollen en massageballen

Rollers en massageballen ondersteunen het herstel van je lichaam en zijn perfect voor knopen en krappe plekken. Door zich te richten op triggerpoints, helpen rollers en ballen de pijnniveaus te verminderen en de mobiliteit door specifieke spieren en gewrichten te verbeteren. Of het nu in de sportschool is of thuis na een hectische training, rollers en massageballen zijn een geweldig hulpmiddel om je pijntjes en kwalen te verminderen.

De slimme weegschaal

Slimme weegschalen worden over het algemeen gebruikt door mensen die werken aan het bereiken van gezondheidsdoelen. De beoordelingsschaal meet fitnessgegevens, zoals uw gewicht, lichaamsvetpercentage, hartslag, spiermassa, botmassa en meer. Met de nadruk op hoop en zelfbeschikking, helpen slimme schalen bij het beoordelen van aspecten van herstel en verbetering van de algehele lichamelijke gezondheid.

Zelfmassage en pressotherapie

Zelfmassage en pressotherapie Dynamic Compression Therapy systeem dat veel wordt gebruikt door atleten en hardlopers voor sneller herstel en betere prestaties. Na een zware training of lange trailrunning moeten je spieren ontspannen. Voor dat doel is een hoogwaardig, duurzaam, lichtgewicht, gebruiksvriendelijk, draagbaar, zelfmassage en pressotherapiesysteem ideaal voor dagelijks herstel.

Sportcrèmes

Om wat verlichting te krijgen, moet je je spieren verzorgen na een hectische fysieke activiteit of training. Sportcrèmes zoals Assos Chamois Cream, Brooks England Skin Renewal Proofide of Spiuk Post Competition Gel, bieden onmiddellijke verlichting voor uw lichaam. Garmin , Nike , Raidlight , Black Diamond , Petzl en CMP zijn de beste merken die een enorme verscheidenheid aan sportcrèmes aanbieden en gels die effectief zijn in het verminderen van pijn en pijn na het hardlopen.

Taping toepassen om te herstellen

Een andere goede tip voor hardlopers is om tape aan te brengen voor herstel na het hardlopen. Kinesiologie Therapeutische KT tape wordt gebruikt om pijn in spieren en gewrichten te ondersteunen en te verminderen. Deze therapeutische tape verhoogt ook de mobiliteit, helpt zwelling te verminderen, verbetert het herstel en verbetert de manier waarop uw gewrichten en spieren werken.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden