up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Altra

mannen trail

mannen trail

vrouwen trail

vrouwen trail

The New Lone Peak

The New Lone Peak

mannen weg

mannen weg

vrouwen weg

vrouwen weg

The New Rivera

The New Rivera

Categorieën

Dames schoenen

Heren schoenen

Kinder schoenen

Alles( Altra )

Nieuw

Bekijk alle producten flecha

Meest verkocht

Bekijk alle producten flecha

Altra

Wij zijn Altra, een merk van gepassioneerde hardlopers die een product creëren dat we dagelijks gebruiken en enthousiast zijn om de wereld te inspireren om op natuurlijke wijze te bewegen. We zijn opgericht in de achterkamer van een gespecialiseerde hardloopwinkel in de Wasatch Mountains met als doel mensen te helpen natuurlijker en blessurevrij te rennen, en dat is wat ons vandaag de dag nog steeds drijft.
Tijdens het werk in de winkel merkten onze oprichters dat ondanks het aanbod van hardloopschoenen op de markt en de technologische vooruitgang in schoenen, hardloopgerelateerde blessures leken toe te nemen. Na onderzoek en testen van duizenden schoenen, ontdekten ze een kans om de markt te verstoren en een alternatief te bieden voor de conventionele, industriestandaard taps toelopende neus en verhoogde hak. Als gevolg hiervan is het merk opgericht met natuurlijke prestaties in het achterhoofd, waaronder gebalanceerde demping, een FootShape ™ teenendoos en genderspecifieke ontwerpen.
We hebben een lange weg afgelegd sinds onze eerste schoen in 2011 werd uitgebracht. Tegenwoordig hebben we meer dan 25 verschillende schoenmodellen gemaakt voor weg-, trail-, outdoor-, fitness- en alledaagse vrijetijdskleding, en worden verkocht in meer dan 50 landen over de hele wereld.

clouse menu Afronden