up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Altra

mannen trail

mannen trail

vrouwen trail

vrouwen trail

The New Lone Peak

The New Lone Peak

mannen weg

mannen weg

vrouwen weg

vrouwen weg

The New Rivera

The New Rivera

Categorieën

Dames Schoenen

Hardloopuitrusting

Heren Schoenen

Alles( Altra )

Altra

Altra is een merk van gepassioneerde hardlopers die een product maken dat ze elke dag gebruiken en enthousiast zijn om de wereld te inspireren om natuurlijk te bewegen. Ze werden opgericht in de achterkamer van een hardloopspeciaalzaak in de Wasatch Mountains met als doel mensen te helpen natuurlijker en blessurevrijer te rennen, en dat is wat hen vandaag drijft.
Terwijl ze in de winkel werkten, merkten de oprichters dat ondanks het assortiment hardloopschoenen op de markt en de technologische vooruitgang in schoeisel, hardloopgerelateerde blessures lijken toe te nemen. Na duizenden schoenen te hebben onderzocht en getest, ontdekten ze een kans om de markt te revolutioneren en een alternatief te bieden voor de conventionele, industriële standaard taps toelopende neus en verhoogde hiel. Als gevolg hiervan werd het merk opgericht met natuurlijke prestaties in het achterhoofd, waaronder Balanced Cushioning, een FootShape™-tenendoos en genderspecifieke ontwerpen.

Altra heeft een lange weg afgelegd sinds de lancering van zijn eerste schoen in 2011. Tegenwoordig maken ze meer dan 25 verschillende schoenmodellen voor weg-, trail-, outdoor-, sportschool- en alledaagse vrijetijdskleding, en verkopen ze in meer dan 50 landen. van de hele wereld. Een duidelijk voorbeeld van verbetering ten opzichte van Altra-hardloopschoenen is het Altra Trail Running Olympus 4 -model dat gebruik maakt van InnexFlex-technologie voor betere prestaties, of het Altra Trail Running Lone Peak -model.

clouse menu Afronden