up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Altra

mannen trail

mannen trail

vrouwen trail

vrouwen trail

Lone Peak 7

Lone Peak 7

mannen weg

mannen weg

vrouwen weg

vrouwen weg

Rivera 2

Rivera 2

Categorieën

Dames Schoenen

Hardloopuitrusting

Heren Schoenen

Alles( Altra )

Altra

Altra is een Amerikaanse fabrikant die ontwerpen, marketing en verkoop van atletische schoenen voor trailrunning, roadrunning en alledaagse schoenen. In 2016 voegde het merk lopende en wandelkleding toe aan zijn ontwikkelingsreeks, met jassen, shorts, shirts en sokken. Altra is een bekend en berucht merk voor running-specialiteiten en trailrunning wereldwijd.

Altra is een geweldig merk voor schoenen

Altra is een geweldig merk voor road- en trailrunning. Als je op zoek bent naar een gecushioneerde trailschoen, is Altra het merk dat je moet kopen. Maar als je waarde hecht aan een natuurlijke pasvorm die je onderlichaam meer laat werken om je te helpen, is Altra ook een geschikt merk. Elke Altra-schoen is gemaakt op een Balanced Cushioned-platform dat de hiel en de voorvoet gelijk ver van de grond verwijderd. Deze biologische basis helpt bij optimale uitlijning, bevordert een meer nuttige vorm en maakt een lage-impact-anker mogelijk. De nul-hiel-naar-teen-afstand houdt je voorvoet en hiel op exact dezelfde hoogte, wat een meer nuttige vorm en uitlijning bevordert. Altra maakt al zijn hardloopschoenen met zijn Foot Shape-teenboks, waarbij de vorm van je voet natuurgetrouw wordt weergegeven in plaats van naar de teen toe te tappen zoals de meeste andere hardloopschoenen. Altra Lone Peak biedt deze waterdichte Trail Runners voor extra bescherming tegen de elementen. Of je nu op de weg of op het pad bent, de Altra-hardloopschoenen voor mannen en vrouwen bieden de comfortabele en duurzame prestaties om je in beweging te krijgen. Met Altra-schoenen voor mannen en vrouwen kun je de prestaties en comfort van Altra Running ervaren. Altra-schoenen hebben een Foot Shape-teenboks die je tenen de kans geeft om te ontspannen en te versterken om je loop te verbeteren, evenals een smallere hiel en een hogere wreef die speciaal ontwikkeld is voor de voet. Ze bevatten ook Balanced Cushioning-technologie, wat helpt bij de vorm en een lage-impact-landing bevordert. Wat je ook zoekt, je vindt de perfecte schoen bij Altra. Altra Olympus is zoals je het nog nooit hebt gezien. Deze max-beschermer trailschoen heeft een versterkte premietong voor een betere verankerde gevoel. De gemaakte mesh-upper is ademend en duurzaam voor die lange, brandende trailsessies, en de Inner Flex-tussenzool biedt verlengde flexibiliteit en prestaties. Bovendien is de Altra Rivera ontwikkeld om je als een handschoen te passen en als een briesje te racen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden