up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Compressport

Sokker

Sokker

Arm- og benvarmere

Arm- og benvarmere

T-skjorter

T-skjorter

Avdelinger

Dameklær

Herreklær

Hydrering

Løpeutstyr

Sekker og Magebagger

Allt( Compressport )

Compressport

Compressport er et merke som har revolusjonert verden innen kompresjonssportstøy. Etablert i Sveits i 2008 har merket raskt oppnådd popularitet blant atleter og fitness-entusiaster over hele verden, med takknemlighet for sine innovative produkter og dedikasjon til ytelse og kvalitet.
Compressport presenterer ulike produkter for sport og aktiviteter, inkludert løping, sykling, triatlon og fitness. Noen populære produkter inkluderer komprimeringsshorts, tights, sokker og legg- og armbeskyttere.
Compressports produkter har blitt grundig testet og validert av toppatleter i ulike idretter. Disse atletene har rapportert betydelige forbedringer i ytelse og restitusjon ved å bruke Compressports komprimeringsutstyr.
Compressport er også dedikert til bærekraft og sosial ansvarlighet. Merket har implementert ulike tiltak for å redusere sitt miljøavtrykk, inkludert å bruke resirkulerte materialer i sine produkter og å minimere avfall i sine produksjonsprosesser.
Compressport er et merke som tilbyr innovative og høykvalitets sportstøy designet for å hjelpe atleter og fitness-entusiaster å nå sine mål. Med fokus på ytelse, kvalitet, bærekraftighet og sosial ansvarlighet, er Compressport et merke som vil fortsette å gjøre bølger innen sport og fitness i mange år framover.

Compressport er et velkjent sportstøymerke.

Compressport sokker er et høykvalitets og innovativt produkt som kan hjelpe atleter og fitness-entusiaster å forbedre ytelsen og restitusjonen. Compressport sokker er også designet med stil og komfort i tankene. Sokkene er tilgjengelige i ulike farger og mønstre. Compressport Free Belt Pro er en justerbar stropp som lar atleter å tilpasse passformen til midjestørrelsen. Belten har også flere lommer og rom, som kan sikkerhetsholde gjenstander av ulike størrelser uten å hoppe rundt. Compressports sport armbeskyttere har blitt testet og validert av toppatleter i ulike idretter, som har rapportert betydelige forbedringer i ytelse og restitusjon mens de bruker dem. Compressports sport armbeskyttere er også designet med stil og komfort i tankene.
Den Compressport-luen er laget av en kombinasjon av stoffer og mesh-materialer, som gir den høyeste nivå av komprimering samtidig som den forblir pustende og komfortabel å ha på. Luen har også en svettebånd, som hjelper å holde svette ut av øynene under treningen. Compressport belte er laget av høykvalitetsstoffer, som gir målrettet kompresjon til de nedre rygg- og magemusklene. Det hjelper til å forbedre holdningen og redusere muskeltretthet og ømhet. Med målrettet kompresjon, justerbar passform og flere lommer er dette løpebelte et flott tilskudd til enhver atlets sportstøy-samling.
En Compressport hydreringsvest er lett og komfortabel, og gir enkel tilgang til væsker og nødvendige gjenstander under lange distanser løp, turer eller andre utholdenhetsaktiviteter. Compressport-hoodien er designet for å hjelpe med å forbedre blodstrømmen, redusere muskeltretthet og ømhet, og forbedre restitusjon etter trening. Den Compressport-belte er laget av høykvalitetsstoffer, som gir målrettet kompresjon til de nedre rygg- og magemusklene. Det hjelper til å forbedre holdningen og redusere muskeltretthet og ømhet. Med målrettet kompresjon, justerbar passform og flere lommer er dette løpebelte et flott tilskudd til enhver atlets sportstøy-samling.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk