up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Training hardlopen en triatlon

Training hardlopen en triatlon

Vind een breed scala aan Training-producten voor hardlopen en triatlon. Ontdek de beste deals bij runnerinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Training

Merken in Training

Hoe train je voor je eerste triatlon

Ademhalingstrainers

Ademhalingsspiertraining> RMT is een procedure die de functies van de ademhalingsspieren helpt verbeteren door middel van bepaalde oefeningen. Ademhalingsspiertrainers zijn draagbare apparaten die zijn ontworpen om de inspiratie en expiratiespieren te ondersteunen en te versterken.
Deze compacte en draagbare apparaten zijn gebruiksvriendelijk en nuttig voor het ontwikkelen van de kracht en het uithoudingsvermogen van hun ademhalingsspieren. Het is bewezen dat ademhalingsspiertraining effectief is voor sportprestaties. Daarom gebruiken veel sporters RMT als onderdeel van hun sporttraining. Ultrabreathe , Sport2people , Gymstick , Eolos , Bh Fitness en Bodytone zijn de beste fabrikanten van ademhalingstrainers.

Opleiding

Het meest elementaire aspect van deelname aan uw eerste triatlon is het kiezen van een evenement dat past bij uw vaardigheidsniveaus en ervaring. Overweeg om deel te nemen aan een duathlon, een combinatie van hardlopen en fietsen. Je kunt ook beginnen met het kiezen van een aquaatlon die een combinatie is van zwemmen en hardlopen.
Wat je ook kiest, de beste manier om gemotiveerd te blijven en je aan je doelen te houden, is door te trainen met een expert of club. Om je vaardigheden onder de knie te krijgen en beter te presteren in de race, is oefenen de sleutel. Bij het trainen voor je eerste triatlon is een algemene richtlijn:

• Geen fitness start 6 weken van tevoren
• Gemiddelde conditie start 4 weken van tevoren

Loopbanden

Op een loopband kun je zeker trainen voor een marathon. Een loopband kan worden gebruikt als trainingshulpmiddel voor specifieke marathontrainingen en voor uw algemene marathontraining. Bij vriesweer of zinderende hitte buiten, zou het een goed idee zijn om de loopband te gebruiken en mogelijk onveilige training buiten te vermijden.
Naast de mogelijkheid om binnen te trainen, kunnen korte trainingen op een loopband je hardloopsnelheid in een triatlon helpen verhogen. Loopbanden zijn geweldige trainingshulpmiddelen als ze correct worden gebruikt in een trainingsroutine. Loopbandtraining kan echter ook potentieel schadelijk zijn als de hardloper niet weet hoe hij de machine correct moet gebruiken of zichzelf pusht om een te hoog tempo/snelheid bij te houden.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden