Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Nordica

Σχετικά με Nordica
"Nordica

Nordica είναι μια εκλεκτή έννοια στην βιομηχανία παραγωγής σκι. Η Nordica ιδρύθηκε το 1939 και η κεντρική της έδρα βρίσκεται στην Ιταλία, στην πόλη Treviso. Το εμπορικό σήμα είναι διάσημο παγκοσμίως για τις υψηλής ποιότητας σκι και παπούτσια. Οι σκιέρ πρέπει να αγοράσουν παπούτσια υψηλής ποιότητας, καθώς αυτά επηρεάζουν την απόδοσή τους. Σε καιρικές συνθήκες και χειμώνες με έντονες καιρικές συνθήκες, τα παπούτσια των σκιέρ είναι ειδικά σχεδιασμένα για να κρατήσουν τα πόδια τους ζεστά και ασφαλή. Η Nordica παρουσιάζει τις διάφορες σειρές της παπουτσιών σκι που είναι το αποτέλεσμα της δημιουργικότητας και της σκληρής δουλειάς της. Υπάρχουν διαφορετικά σχέδια, χρώματα και μεγέθη διαθέσιμα στη συλλογή παπουτσιών που κάνουν την Nordica μια εξαιρετική ετικέτα για να επιλέξετε. Τα παπούτσια σκι της Nordica είναι αναγνωρισμένα για την ανθεκτικότητά τους σε ολόκληρο τον κόσμο.
Η προσήλωση της Nordica στην ποιότητα, την καινοτομία και την ειδικότητα έχει εδραιώσει το φήμη της ως μια αγαπημένη μάρκα για τους λάτρεις του σκι σε όλο τον κόσμο. Είτε στις πίστες είτε στην ύπαιθρο, η εκτενής γκάμα εξοπλισμού και ρουχισμού σκι της Nordica εξασφαλίζει ότι οι σκιέρ είναι εφοδιασμένοι με εξαιρετικό εξοπλισμό που βελτιώνει τόσο την απόδοση όσο και την απόλαυση στο βουνό.
Με μια κληρονομιά που αντλεί από δεκαετίες, η Nordica έχει καθιερωθεί ως ένας ηγέτης στην παροχή υψηλής απόδοσης εξοπλισμού και ρουχισμού για σκιέρ όλων των επιπέδων. Η συλλογή ρουχισμού σκι της Nordica ενσωματώνει μια συνδυασμό λειτουργικότητας και στυλ, σχεδιασμένο να αντέχει σε αντίξοες συνθήκες στο βουνό ενώ παράλληλα εκπέμπει μια μοδάτη εμφάνιση.

Nordica συλλογή ρουχισμού και αξεσουάρ σκι

Τα τσάντες εξοπλισμού Nordica είναι κατασκευασμένες για να παρέχουν βολικότητα και προστασία για τη μεταφορά του εξοπλισμού σκι. Αυτές οι τσάντες, που κυμαίνονται από τσάντες σκι έως τσάντες μπότες, προσφέρουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο, αντοχή και λειτουργικότητα, εξασφαλίζοντας ασφαλή και απροβλημάτιστα ταξίδια για τον εξοπλισμό σκι.
Η συλλογή σκι Nordica περιλαμβάνει μια ποικιλία από σκι που καλύπτουν διαφορετικά στυλ σκι, επίπεδα ικανότητας και εδάφη. Αυτά τα σκι ενσωματώνουν καινοτόμες τεχνολογίες, υψηλής ποιότητας υλικά και ακριβείς κατασκευές.
Τα μπότες σκι Nordica είναι σχεδιασμένες για να βελτιστοποιούν την άνεση, την απόκριση και τη μετάδοση δύναμης. Αυτές οι μπότες προσφέρουν επιλογές εξατομίκευσης, εξασφαλίζοντας μια εξατομικευμένη εφαρμογή για τους σκιέρ και βελτιώνοντας τον έλεγχο και την απόδοση.
Τα γάντια Nordica συνδυάζουν λειτουργικότητα με ζεστασιά και ευελιξία, παρέχοντας στους σκιέρ προστασία από τις χαμηλές θερμοκρασίες ενώ διατηρούν την ευλυγισία για την χειρισμό των ρόπαλων σκι και του εξοπλισμού.
Τα αλπικά σκι Nordica εξυπηρετούν τους σκιέρ που αναζητούν εξοπλισμό υψηλής απόδοσης για περιπέτειες στις πίστες. Αυτά