Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Nordica

Information för Nordica
Nordica är en favoritterm inom skotillverkningsbranschen. Nordica grundades 1939 och har sitt huvudkontor i Treviso, Italien. Märket är känt över hela världen för sina högkvalitativa skor och stövlar. Skidåkare måste köpa bra kvalitet på stövlar eftersom det påverkar deras prestation. I extrema väderförhållanden och vinterväder är skidåkarstövlar speciellt utformade för att hålla fötterna varma och säkra. Nordica presenterar olika serier av skidstövlar som är ett verkligt resultat av innovation och hårt arbete. Det finns olika design, färger och storlekar tillgängliga i skokollektionen som gör Nordica till ett enastående val. Nordica skidstövlar är kända för sin hållbarhet över hela världen.
Nordica´s engagemang för kvalitet, innovation och expertis har befäst dess rykte som ett måste-märke för skidentusiaster världen över. Oavsett om det är i backarna eller i terrängen, så ser Nordica till att skidåkare är utrustade med topputrustning som förbättrar både prestanda och njutning på berget.
Med en arv som sträcker sig över decennier har Nordica etablerat sig som en ledare inom högpresterande utrustning och kläder för skidåkare på alla nivåer. Nordicas skikläder kombinerar funktionalitet och stil, utformade för att stå emot tuffa förhållanden på berget samtidigt som de utstrålar en snygg look.

Nordicas samling av skikläder och tillbehör

Nordicas utrustningsväskor är designade för att ge bekvämlighet och skydd för transport av skidutrustning. Dessa väskor, från skidväskor till stövelväskor, erbjuder gott om förvaringsutrymme, hållbarhet och funktionalitet och garanterar en säker och problemfri resa för skidutrustning.
Nordicas skidor har ett brett utbud av skidor som passar olika skistilar, färdighetsnivåer och terränger. Dessa skidor använder innovativ teknik, högkvalitativa material och precist utförande.
Nordicas skidstövlar är utformade för att optimera komfort, responsivitet och kraftöverföring. Dessa stövlar erbjuder möjlighet till anpassning för en skräddarsydd passform för skidåkare, vilket förbättrar kontrollen och prestandan.
Nordicas handskar kombinerar funktionalitet med värme och smidighet, vilket ger skidåkare skydd mot kalla temperaturer samtidigt som de behåller flexibiliteten för att hantera skidstavar och utrustning.
Nordicas alpinskidor riktar sig till skidåkare som söker högpresterande utrustning för pistskidåkning. Dessa skidor är utformade för precision, stabilitet och hastighet, vilket gör det möjligt att åka med självförtroende och kontroll på preparerade pister.
Nordicas skibindningar finns i olika design och teknik, vilket garanterar kompatibilitet med Nordicas skidor och ger ett säkert fäste för den optimala skidupplevelsen.
Nordicas skidstavar är tillverkade av lätt men hållbart material, vilket ger skidåkare det nödvändiga stödet och balansen på pisterna. Dessa stavar erbjuder ergonomiska handtag och justerbara funktioner för komfort och funktionalitet under skidåkning.