Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Speedo

Over Speedo
Speedo is de meest bekende internationale leidende zwemkledingmerk ter wereld. Het bedrijf begon in 1928 in Australië, maar is nu niet meer in die stad gevestigd en het hoofdkantoor is nu in Nottingham, Verenigd Koninkrijk. Het merk heeft als doel om leven in en onder het water te brengen. Speedo wil mensen inspireren om te zwemmen en te duiken voor training, wedstrijden, conditieonderhoud of gewoon voor de fun in het water. Zijn oprichter Alexander MacRae heeft deze industrie revolutionair veranderd door innovatie en het creëren van de eerste niet-wollen zwemkleding die een gemakkelijkere onderwaterbeweging met meer vrijheid mogelijk maakt.
Zo nam de passie voor het merk toe in populariteit en Speedo zwempakken werden de beste om de prestaties te verbeteren. Nu wordt Speedo beschouwd als een synoniem voor wedstrijdzwemkleding vanwege zijn voortdurende succes in de zwemkledingindustrie. De meest geavanceerde materialen en het perfecte ontwerp helpen de atleten het meeste uit hun zwemervaring te halen. Tegenwoordig is Speedo een bekend merk geworden in het vervaardigen van alle soorten zwemkleding, zwembrillen en polshorloges.

Speedo produceert uitstekende kwaliteit zwemuitrusting.

Speedo biedt niet alleen zwemkleding, maar ook water schoenen en zwemaccessoires. Speedo zwempakken voor mannen en vrouwen behoren tot de beste badpakken ter wereld. In het begin was Speedo vooral bekend om de beste zwempakken te maken, maar het merk heeft zijn productiebereik uitgebreid. Het was het eerste bedrijf dat zwemkleding produceerde van nylon materiaal, wat nog steeds de voorkeur heeft. Deze zwempakken zijn gemaakt voor alle lichaamsvormen en door hun naadloze pasvorm passen ze als een handschoen bij elk lichaamstype. De hoogwaardige materialen verhogen de duurzaamheid van de zwempakken.
Tegenwoordig is de naam van Speedo gemakkelijk te vinden in de breedste reeks aan high-performance en stijlvolle zwemkleding voor mannen, vrouwen en zelfs kinderen. Speedo zwembroeken zijn perfect om een dag door te brengen aan het strand, niet alleen voor zwembaden. Ze zijn zeer comfortabel maar stijlvol en verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Deze broeken hebben een snel drogend vermogen, waardoor ze nog comfortabeler zijn om te dragen.
Een waterdichte Speedo zwemtas houdt alle zwemuitrusting veilig. Speedo zwembrillen zijn goed uitgerust met UV-bescherming, anti-condensvermogen en een brede panoramische lens met een afdichting rond de ogen. Bovendien biedt Speedo ook waterschoenen die het beste zijn om onder water te dragen vanwege hun snellere afvoer eigenschap. Ze zijn meestal gemaakt met meshrubberen zolen om water af te weren terwijl je moeiteloos zwemt.