up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Speedo

Speedo

Kategorier

Allt ( Speedo )

Märkesinformation för Speedo

Speedo är den mest berömda internationella ledande badklädesmärket i världen. Företaget startade 1928 i Australien, men är inte längre placerat där, och nu har huvudkontoret flyttat till Nottingham, Storbritannien. Märkets fokus är att ta med liv in och under vattnet. Speedo vill inspirera människor att simma och dyka i vattnet för träning, tävling, att bibehålla fysisk form eller bara ha roligt att simma i vattnet. Dess grundare Alexander MacRae revolutionerade denna industri genom att innovera och skapa världens första icke-ullsimkläder som gör det lättare att röra sig under vattnet med större frihet.
Därav ökade denna passion för märket populariteten, och Speedo-badkläder blev de bästa för att förbättra prestandan. Nu är Speedo ett synonym för racingsimkläder på grund av dess fortsatta framgångar inom badklädesindustrin. De mest avancerade materialen och det perfekta designen hjälper atleterna att utnyttja sitt simmande till fullo. Idag har Speedo blivit ett välkänt märke för tillverkning av alla typer av badkläder, simglasögon och armbandsur.

Speedo tillverkar utmärkt kvalitet på simutrustning.

Speedo erbjuder inte bara simkläder utan även vattenskor och simtillbehör. Speedo badkläder för män och kvinnor är ett av de bästa badklädesmärkena världen över. I början var Speedo känt som det bästa badklädet för simning under lång tid, men märket har utvidgat sin tillverkningskategori. Det var det första företaget som producerade badkläder av nylonmaterial, vilket fortfarande är föredragsamt. Dessa badkläder är gjorda för alla kroppstyper, och på grund av deras sömlösa passform, passar de perfekt till varje kroppstyp. Det högkvalitativa materialet ökar hållbarheten hos badkläderna.
Idag är Speedos namn lätt att hitta i den bredaste produktionen av högpresterande och stilfulla badkläder för män, kvinnor och även barn. Speedo badshorts är perfekta för att tillbringa en dag på stranden, inte bara för pooler. De är mycket bekväma men ändå stilfulla och finns i olika färger och mönster. Dessa shorts har en snabbtorkande egenskap, vilket gör dem ännu mer bekväma att bära.
En vattenbeständig Speedosimväska håller all simutrustning säker. Speedo-glasögon är välutrustade med UV-skydd, anti-dimma-förmåga och ett bred panoramalins med ett tät skikt runt ögonen. Dessutom erbjuder Speedo även vattenskor som är bäst att bära under vattnet på grund av deras snabbare uttömningsförmåga. De är vanligtvis gjorda med mesh-gummisulor som repar vatten medan de simmar helt mödosamt.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga