up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Speedo

Speedo

Afdelinger

Alle ( Speedo )

Om Speedo

Speedo er den mest berømte internationale ledende badebeklædningsmærke i verden. Virksomheden startede i 1928 i Australien, men er ikke længere beliggende i den by, og nu er hovedkvarteret i Nottingham, Storbritannien. Mærkets fokus er at bringe liv i og under vandet. Speedo ønsker at inspirere folk til at svømme og dykke ned i vandet til træningsformål, race, vedligeholdelse af fitness, eller bare have det sjovt med at svømme i vandet. Dets grundlægger Alexander MacRae revolutionerede denne industri ved at udvikle og skabe verdens første ikke-uld svømmeudstyr, der muliggør lettere bevægelse under vand med større frihed.
På denne måde øgedes denne passion for mærket i popularitet, og Speedo badedragter blev de bedste til at forbedre præstationen. Nu er Speedo betragtet som en synonym for racerbadedragter på grund af den fortsatte succes i badebeklædningsindustrien. De mest avancerede materialer og det perfekte design hjælper atleterne med at udnytte deres svømmeoplevelse mest muligt. I dag er Speedo blevet et velkendt mærke inden for fremstilling af alle slags badetøj, svømmebriller og armbåndsure.

Speedo fremstiller fremragende kvalitets svømmeudstyr.

Speedo tilbyder ikke kun svømmebeklædning, men også vandresko og svømmeudstyr. Speedo badedragter til mænd og kvinder er et af de bedste badetøj i verden. Oprindeligt var Speedo kendt for at lave de bedste badedragter i lang tid, men mærket har udvidet sin produktionsudvidelse. Det var det første firma, der producerede badetøj af nylonmateriale, som stadig er foretrukket. Disse badedragter er lavet til alle kropsformer, og på grund af deres sømløse pasform passer de og passer som en handske til enhver kropsform. Det højkvalitetsmateriale øger holdbarheden af ​​badedragterne.
I dag er Speedos navn let at finde i det bredeste udvalg af højtydende og stilfulde badetøj til mænd, kvinder og endda børn. Speedo swim trunks er perfekte til at tilbringe en dag på stranden, ikke kun til svømmebassiner. De er meget behagelige, men stilfulde og kommer i forskellige farver og mønstre. Disse trunks har en hurtigttørrende egenskab, hvilket gør dem endnu mere behagelige at bære.
En vandtæt Speedo svømmetaske holder alle svømmeudstyret sikkert. Speedo-briller er udstyret med UV-beskyttelse, anti-dug-funktionalitet og et bredt panoramisk objektiv med en forsegling omkring øjnene. Desuden tilbyder Speedo også vandresko, som er de bedste at bære under vand på grund af deres hurtigere drænevne. De er normalt lavet med mesh gummi såler til at afstøde vand, mens de svømmer ubesværet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk