Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Speedo

Om Speedo
Speedo er det mest kjente internasjonalt ledende svømmemerk i verden. Selskapet startet i 1928 i Australia, men er ikke lenger lokalisert der, og nå er hovedkontoret i Nottingham, Storbritannia. Merkets fokus er å bringe liv i og under vannet. Speedo ønsker å inspirere folk til å svømme og dykke i vannet for trening, konkurranser, opprettholde fitness eller bare ha det gøy i vannet. Grunnleggeren Alexander MacRae revolusjonerte denne industrien ved å innovere og skape verdens første non-wool svømmebekledning som tillater lettere bevegelse under vann med større frihet.
Dermed økte denne lidenskapen for merket i popularitet, og Speedo badedrakter ble de beste for å forbedre ytelsen. Nå er Speedo ansett som et synonym for racingsvømmebukse på grunn av dens fortsatte suksess i badetøyindustrien. De mest avanserte materialene og det perfekte designet hjelper utøverne å utnytte sitt svømmeopplevelse maksimalt. I dag har Speedo blitt et velkjent merke innen produksjon av alle typer badetøy, svømmebriller og armbåndsur.

Speedo produserer utmerket kvalitets svømmetilbehør.

Speedo tilbyr ikke bare badetøy, men også vannsko og svømmetilbehør. Speedo badedrakter for menn og kvinner er en av de beste badedraktene i verden. Opprinnelig var Speedo kjent for å lage de beste badedraktene i lang tid, men merket har utvidet produksjonsomfanget. Det var det første selskapet som produserte badetøy av nylonmateriale, som fortsatt er foretrukket. Disse badedraktene er laget for alle kroppstyper, og på grunn av deres glatte passform passer de som en hanske til enhver kroppstype. Det høykvalitetsmaterialet øker holdbarheten til badedraktene.
I dag er Speedos navn lett å finne i det bredeste utvalget av høyytelses- og stilfulle badetøy for menn, kvinner og til og med barn. Speedo badeshorts er perfekt for å tilbringe en dag på stranden, ikke bare for bassenget. De er veldig komfortable, men stilige, og finnes i ulike farger og mønstre. Disse shortsene har en rasktørkende egenskap, noe som gjør dem enda mer komfortable å ha på seg.
En vanntett Speedo svømmebag holder alle svømmeutstyret trygt. Speedo goggles er godt utstyrt med UV-beskyttelse, anti-fog-evne og et bredt panoramaobjektiv med en forsegling rundt øynene. I tillegg tilbyr Speedo også vannsko som er de beste å ha på under vann på grunn av deres raskere tørkeevne. De er vanligvis laget med mesh-gummisåler for å avstøte vann mens de svømmer uten anstrengelse.