up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Speedo

Speedo

Avdelinger

Allt ( Speedo )

Om Speedo

Speedo er det mest kjente internasjonalt ledende badetøysmerket i verden. Selskapet startet i 1914 i Australia, men er ikke lenger lokalisert i den byen, og nå er hovedkontoret i Nottingham, Storbritannia. Merkets fokus er å bringe livet inn og under vannet. Speedo ønsker å inspirere folk til å svømme og dykke i vannet for trening, konkurranser, vedlikehold av fitness, eller bare ha det gøy i vannet. Dets grunnlegger Alexander MacRae revolusjonerte denne industrien ved å innovere og skape verdens første ikke-ull badetøy som tillater enklere bevegelse under vann med større frihet.
Dermed økte denne lidenskapen for merket i popularitet, og Speedo badedrakter ble de beste for å forbedre ytelsen. Nå er Speedo ansett som et synonym for racingsuit på grunn av sin fortsatte suksess i badetøysindustrien. De mest avanserte materialene og det perfekte designet hjelper utøverne å utnytte sitt svømmeopplevelse maksimalt. I dag har Speedo blitt et velkjent merke ved å produsere alle typer badetøy, svømmebriller og armbåndsur.

Speedo produserer utmerket kvalitet svømmeutstyr.

Speedo tilbyr ikke bare badetøy, men også vannsko og svømmeutstyr. Speedo badedrakter for menn og kvinner er en av de beste badedraktene i verden. Opprinnelig var Speedo kjent for å lage de beste badedraktene i lang tid, men merket har utvidet sin produksjonsrekkevidde. Det var det første selskapet som produserte badetøy av nylonmateriale, som fortsatt er foretrukket. Disse badedraktene er laget for alle kroppstyper, og på grunn av deres sømløse passform, passer de og passer som en hanske til hver kroppstype. Det høykvalitetsmaterialet øker holdbarheten til badedraktene.
I dag er Speedos navn lett å finne i det bredeste utvalget av høyytelses- og stilige badetøy for menn, kvinner og til og med barn. Speedo badeshorts er perfekte for å tilbringe en dag på stranden, ikke bare for bassenger. De er veldig komfortable og stilige og kommer i forskjellige farger og mønstre. Disse shortsene har en hurtigtørkende egenskap, noe som gjør dem enda mer komfortable å ha på seg.
En vanntett Speedo svømmeveske holder alle svømmeutstyret trygt. Speedo briller er godt utstyrt med UV-beskyttelse, anti-dugg-evne og et bredt panoramaobjektiv med et tett seal rundt øynene. I tillegg tilbyr Speedo også vannsko som er de beste å ha på seg under vann på grunn av sin raskere tørkingsevne. De er vanligvis laget av mesh gummisåler for å avvise vann mens du svømmer uten anstrengelse.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk