up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

360

Aku Selvatica Tactical Mid Goretex Μπότες

plus
Aku

Aku Selvatica Tactical Mid Goretex Μπότες

Περιγραφή προϊόντος Aku Selvatica Tactical Mid Goretex Μπότες

Υποδήματα για πολυτελείς δραστηριότητες, ιδανικά για ελαφριά κυνήγι. Εξαιρετικά ελαφρύ, αναπνεύσιμο και δυναμικό στήριγμα στο άνω μέρος του παπουτσιού και στη σόλα, τα πρώην νευρώσεις που έχουν προεπεξεργαστεί σε PU, γεγονός που εξαλείφει τη ραφή. Το μοναδικό πέλμα έχει αναπτυχθεί με την αποκλειστική τεχνολογία AKU Elica Natural Stride System για τη βελτιστοποίηση της βιοδυναμικής απόδοσης. Τα πέλματα είναι Vibram® Selvatica Megagrip με βελτιστοποιημένη επιφάνεια σε επαφή με το έδαφος για καλύτερη πρόσφυση γύρω από την έλξη. OrthoLite® αντιμικροβιακά και αναπνεύσιμα πέλματα, με βέλτιστη απορρόφηση κραδασμών. Διατίθεται επίσης και στην γυναικεία έκδοση.


ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

Κάτω: air8000® + συγκολλημένη ταινία pu
Ανώτερη προστασία: καουτσούκ
Περιγραφή επένδυσης: αυξημένη άνεση gore tex®
Εξωτερική σόλα: vibram® selvatica megagrip
Μεσαία σόλα: ενέσιμη με eva
Διατηρητική σανίδα (ακαμψία): 2.0 mm πολυπροπυλένιο + eva microporosa (ευέλικτο)
Πέλμα: προσαρμοσμένη εφαρμογή μαλακή
Βάρος για άνδρες (gr ½ ζεύγος): 460


Τεχνολογίες:

Το σύστημα αυτό, το οποίο επιτρέπει στο πέλμα να καταγράψει απόλυτα την ανατομία του ποδιού, εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή της πίεσης, αποτρέπει την πλευρική και μετωπική ολίσθηση σε βαριά χρήση και παρέχει απορρόφηση κραδασμών για εξαιρετική άνεση στην φθορά.

Ims1 Ακριβής:
Η έκδοση IMS1 συνδυάζει το εσωτερικό σύστημα μεσαίας σόλας με μια εξωτερική μεσαία σόλα σε ένα λεπτό μικροπορώδες EVA. Με αυτό τον τρόπο, χάρη στο χαμηλό προφίλ της μεσαίας σόλας, παρέχει μέγιστη ευαισθησία, ακρίβεια και αξιοπιστία για να εξασφαλίσει μια σωστή και άμεση αντίδραση σε ανώμαλα εδάφη.
Ims
Slim Micro Eva

Ims2 Agile:
Η έκδοση IMS2 συνδυάζει το εσωτερικό σύστημα μεσαίας σόλας με μια παχύτερη μεσαία σόλα σε χυτά EVA ή χυτά PU, προκειμένου να δημιουργηθεί η σωστή ισορροπία μεταξύ ελέγχου εδάφους και απορρόφησης κραδασμών. Τόσο η μέγιστη άνεση προσαρμογής όσο και η ευκολία του περπατήματος εξασφαλίζονται.
Μορφοποιημένο Eva / Μορφοποιημένο Pu

Ims3 Ομαλή ορειβασία:
Το εσωτερικό σύστημα μεσαίας σόλας συνδυάζεται με μια κατασκευή Exoskeleton πολυουρεθάνης μεσαίας πυκνότητας για σταθερότητα και προστασία και ένα ελαφρύ εσωτερικό τμήμα πολυουρεθάνης, το οποίο παρέχει αποσβεστήρα, απορρόφηση κραδασμών και υψηλή αντοχή στη συμπίεση. Επιπλέον, διαθέτει ένα ελαφρύ και ανθεκτικό καπάκι τακούνι TPU και ένα καπάκι από καουτσούκ για την τέλεια εφαρμογή της κνήμης.
Ultralignt Pu
Εξωσκελετός σε Pu
Tpu Hell καπάκι και καουτσούκ καπάκι toe
Vibram® Sole

Ims3 Ομαλή Backpacking:
Το εσωτερικό σύστημα μεσαίας σόλας συνδυάζεται με μια κατασκευή Exoskeleton πολυουρεθάνης μεσαίας πυκνότητας για σταθερότητα και προστασία και ένα ελαφρύ εσωτερικό τμήμα πολυουρεθάνης, το οποίο παρέχει αποσβεστήρα, απορρόφηση κραδασμών και υψηλή αντοχή στη συμπίεση.

Ims3 Ομαλή πεζοπορία:
Το εσωτερικό σύστημα μεσαίας σόλας συνδυάζεται με την κατασκευή του Exoskeleton και με ένα επιπλέον εσωτερικό εξάρτημα από Μορφοποιημένο EVA. Η εξωτερική δομή της ελαφριάς πολυουρεθάνης, ανθεκτικό, στερεό και ανθεκτικό υλικό, παρέχει προστασία και στήριξη στα βασικά σημεία του ποδιού για να εξασφαλίσει ένα ασφαλέστερο βήμα. Το στρώμα στο Molded EVA είναι κατασκευασμένο από μαλακότερο υλικό για ιδανικό απορρόφηση και απορρόφηση κραδασμών και καθιστώντας έτσι την πεζοπορία εξαιρετικά άνετη.

Vibram εξωτερικής σόλας:
Το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής AKU έχει αποκλειστικές εξωτερικές σόλες σχεδιασμένες μαζί με το Vibram®, τόσο για τον ειδικό σχεδιασμό και το σχήμα της εξωτερικής σόλας, όσο και για τη σύνθεση του καουτσούκ με το οποίο κατασκευάζεται. Η εξωτερική σόλα σχεδιάζεται επίσης με σκέψη για τις συγκεκριμένες ανάγκες και την διαφορετική τελική χρήση των υποδημάτων.

Η εξωτερική σόλα είναι σημαντική για την ασφάλεια στα τεχνικά υποδήματα. Η AKU συνεργάστηκε πάντοτε στενά με την Vibram® παγκοσμίως κατασκευαστή σόλας για υπαίθρια υποδήματα - στο σχεδιασμό και την κατασκευή παντελόνων για την κάλυψη κάθε κατηγορίας αιτήματος του χρήστη για αξιοπιστία και ακρίβεια. Παράλληλα με τα προϊόντα Vibram® υπάρχουν ειδικές λύσεις που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά από το τμήμα σχεδιασμού της AKU. Αυτή η ενότητα παρέχει μια πλήρη επισκόπηση των τωρινών προϊόντων AKU που κατανέμονται στα 3 τμήματα της συλλογής.

Τα χαρακτηριστικά σόλας βουνών:
ιδιαίτερη αντίσταση στην τριβή
βαθύ επίπεδο διόρθωσης
σχεδιασμό πέλματος με περισσότερους χώρους μεταξύ των κουπαστών
ιδιαίτερη βαρύτητα και πάχος
λιγότερα στοιχεία συνιστωσών
Συμβατότητα με κράμπες

Τα σπορ πεζοπορία χαρακτηρίζονται από:
κατάλληλη αντοχή στην τριβή
ικανότητα απορρόφησης κραδασμών ειδικά στην περιοχή της πτέρνας
καλό επίπεδο γλωσσικού διαχωρισμού που διακρίνεται από το σωστό ύψος του πέλματος
σχεδιασμός πέλματος με διαστήματα σχεδιασμένα για να ελαχιστοποιούν το φράξιμο
ελαφρύ βάρος
σχεδιασμός που επιτρέπει την ευκαμψία και την προστασία της μπότας

Τα ενεργά πέλματα έχουν τα ακόλουθα κοινά χαρακτηριστικά:
ιδιαίτερη αντίσταση στην τριβή
ικανότητα απορρόφησης κραδασμών
εκτεταμένη πρόσφυση, που διακρίνεται από το μειωμένο ύψος του πέλματος
σχεδιασμό πέλματος που βοηθά στη σωστή κάμψη του ποδιού
αξιοσημείωτο ελαφρύ βάρος
περισσότερα στοιχεία συνιστωσών

Ταιριάζει με την απόδοση:
Το περιτύλιγμα και το μοντάρισμα των μοντέλων που ανήκουν στο βουνό μας, θα εγγυηθούν την απαιτούμενη ακρίβεια και αντίληψη για αναρρίχηση σε πάγο και βράχο.

Elica:
Οι εργαστηριακές εξετάσεις πιστοποιούν ότι τα υποδήματα με την Elica, σε σύγκριση με τα παραδοσιακά υποδήματα, εγγυώνται μια πιο ομοιόμορφη κατανομή της πίεσης των ποδιών.
Οι δοκιμές τονίζονται:
μια πιο ομοιόμορφη κατανομή της πίεσης κατά τη διάρκεια ολόκληρης της φάσης στάσης
ένα πιο κεντρικό φορτίο στη μέση
καλύτερη στήριξη καμάρας κατά τη διάρκεια της μέσης και χαμηλότερη πίεση κατά τη διάρκεια της φάσης off toe.

Απεργία τακουνιών:
Η σανίδα εσωτερικής επένδυσης είναι κεκλιμένη προς τα έξω για να στηρίξει το κτύπημα της φτέρνας, ενώ στην εξωτερική περιοχή του τακουνιού ο αμορτισέρ είναι παχύτερος για να απορροφήσει καλύτερα την κρούση. Ο ασύμμετρος σχεδιασμός του πέλματος ευθυγραμμισμένος με τον άξονα της στάσης και τις επιμήκεις ωτίδες αυξάνει την επιφάνεια επαφής.

Toe Off:
Η σανίδα εσωτερικού χώρου έχει κλίση για να στηρίζει το φυσικό δάχτυλο. Το εσωτερικό εμπρόσθιο τμήμα της μεσαίας σόλας αποτελείται από υλικό απορροφήσεως κραδασμών για τη διανομή της δύναμης ώθησης. Οι ωτίδες στο πέλμα που βρίσκονται στο εσωτερικό τμήμα του παπουτσιού προεξέχουν προς τα έξω για να αυξήσουν την επιφάνεια επιφάνειας επαφής.

Gore Tex®:
Αυτοί οι πόροι είναι περίπου 20.000 φορές μικρότεροι από μια σταγόνα νερού αλλά 700 φορές μεγαλύτεροι από ένα μόριο υδρατμών. Έτσι, ενώ τα σταγονίδια νερού δεν μπορούν να διεισδύσουν στη μεμβράνη GORE TEX, οι ατμοί υγρασίας, δηλαδή ο ιδρώτας υπό μορφή αερίου, μπορούν εύκολα να διαφύγουν. Το GORE TEX®® έχει αναπτύξει 3 συγκεκριμένους τύπους μεμβράνης για τον τομέα των υποδημάτων, ο καθένας με ειδικές λειτουργικές ιδιότητες. Όλα τα προϊόντα GORE TEX®® φέρνουν την υπόσχεσή μας ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ.

Εκτεταμένη άνεση:
Ιδανικό για μέτριες και θερμότερες καιρικές συνθήκες. Εξαιρετική απόδοση σε δραστηριότητες υψηλής απόδοσης και καθημερινή χρήση.

Βασικά πλεονεκτήματα:
Όλο το χρόνο εσωτερική άνεση και εξωτερική προστασία.
Εξαιρετικά αναπνεύσιμο για την αποφυγή υπερθέρμανσης των ποδιών.
Η άριστη θερμική αγωγιμότητα και η εξαιρετική διαχείριση της υγρασίας εξασφαλίζουν την άνετη καθημερινή χρήση του αέρα μέσα στο παπούτσι.
Ανθεκτική αδιάβροχη προστασία.

Άνεση απόδοσης:
Μέτρια μόνωση για να κρατάτε τα πόδια στεγνά και άνετα κατά τη διάρκεια υπαίθριων δραστηριοτήτων σε ποικίλες καιρικές συνθήκες.

Βασικά πλεονεκτήματα:
Μικρή μόνωση για μεταβαλλόμενες συνθήκες
Ο βέλτιστος συνδυασμός της δυνατότητας αναπνοής και της μόνωσης διατηρούν τα πόδια ζεστά και ξηρά, ακόμη και σε απροσδόκητα καιρικά φαινόμενα
Ανθεκτική αδιάβροχη προστασία

Μονωτική άνεση:
Προσφέρει μια σειρά από επιλογές μόνωσης για να κρατήσει τα πόδια στεγνά και άνετα στο κρύο μέχρι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Σχεδιασμένα για το χειμώνα, κρατούν τα πόδια ζεστά και στεγνά όλη μέρα, ακόμα και στη βροχή, το χιόνι και τον πάγο.

Βασικά πλεονεκτήματα:
Διατίθενται διάφορες επιλογές μόνωσης, επιτρέποντας την επιλογή του σωστού παπουτσιού για μια συγκεκριμένη χειμερινή δραστηριότητα
Ο βέλτιστος συνδυασμός της δυνατότητας αναπνοής και της μόνωσης διατηρεί τα πόδια άνετα, ποτέ ιδρωμένα
Η ανθεκτική αδιάβροχη προστασία διατηρεί την υγρασία έξω

Goretex® Surround ™:
Τα παπούτσια / μπότες πεζοπορίας που κατασκευάζονται με την τεχνολογία προϊόντων GORE TEX® SURROUND ™ έχουν σχεδιαστεί για εξωτερική χρήση σε μέτριες και θερμότερες συνθήκες. Προσφέρουν ανθεκτική αδιάβροχη προστασία και βέλτιστη αναπνοή γύρω από το πόδι. Η υγρασία και η ζεστασιά διαφεύγουν επίσης μέσω της μεμβράνης GORE TEX®® στην ανοικτή δομή του "διαχωριστικού" και από εκεί έξω από το παπούτσι μέσω των πλευρικών εξαεριστηρίων. το αποτέλεσμα είναι ο ταχύτερος ρυθμός αποβολής ιδρώτα, διατηρώντας τα πόδια σας στεγνά και άνετα ακόμη και σε υψηλότερες θερμοκρασίες.


Μήπως σας αρέσει Aku Selvatica Tactical Mid Goretex Μπότες; Αν ψάχνετε για ένα online κατάστημα που ειδικεύεται στον outdoor εξοπλισμό, ανακαλύψτε trekkinn. Σαν Aku εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος, όλα μας τα outdoor προϊόντα έχουν την πλήρη εγγύηση κατασκευαστή της Aku. Επιλέξτε ένα από τις Ανδρικά παπούτσια κατηγορίες μας και ανακαλύψτε το φάσμα των Ανδρικά παπούτσια προϊόντων που έχουμε για την αγαπημένη σας δραστηριότητα. Για να διώξετε τυχόν αμφιβολίες, επικοινωνήστε με την ομάδα μας μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μην περιμένετε άλλο!

Χαρακτηριστικά Aku Selvatica Tactical Mid Goretex Μπότες

Τεχνολογίες
Ναι, με gore-tex
Χρώμα
Μπεζ
Μπότες ύψος
Μεσαία
Χαρακτηριστικά
Ανθεκτικό στο νερό
Φύλο
Άνδρας
Ηλικία
Ενήλικας
Προτεινόμενη Χρήση
Πεζοπορία
Προτεινόμενη Χρήση
Hunting

Tecnologias Aku Selvatica Tactical Mid Goretex Μπότες

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs coinns

5 / 5

10 Κριτικές

estrella estrella estrella estrella estrella
Γράψτε την κριτική σας

Πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να γράψετε μια κριτική.

Συνδεθείτε
Aku Selvatica Tactical Mid Goretex Μπότες

Καλός

-

Bocanii sunt perfecti pentru drumetii in conditii de ploaie

Aku Selvatica Tactical Mid Goretex Μπότες

Κορυφαίο προϊόν

-

Το προϊόν ήθελε και αναζητούσε, δεν είναι εύκολο να ανακτηθεί, εδώ το βρήκα και όπως νόμιζα ότι το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, έλεγξα όλες τις δυνατότητες στην περιγραφή του προϊόντος, πολύ ικανοποιημένος. Σοβαρός και ακριβής πωλητής με αποστολή, συγχαρητήρια.

Aku Selvatica Tactical Mid Goretex Μπότες

Καλές μπότες.

-

Ελαφρύ και άνετο. Επίσης ισχύει για το μέγεθος. Περπάτησα σε ολισθηρές επιφάνειες, οι μπότες δείχνουν εξαιρετική απόδοση!

Aku Selvatica Tactical Mid Goretex Μπότες

Γαμώτο χαρούμενο!

-

Εξαιρετική εκκίνηση. Ανθεκτικό, ισχυρό, ελαφρύ και άνετο. Ακριβώς αυτό που είπαν ότι θα ήταν.

Aku Selvatica Tactical Mid Goretex Μπότες

Wild aku gtx

-

Θεαματικό παπούτσι, πρέπει ακόμη να το δοκιμάσω σοβαρά, αλλά στις πρώτες δοκιμές ήμουν ενθουσιασμένος γι 'αυτό, εξαιρετική εφαρμογή, όταν τα παραγγείλετε, σας προτείνω να ακολουθήσετε τον οδηγό μεγέθους καλά. ένα φανταστικό προϊόν Ιταλίας.

Aku Selvatica Tactical Mid Goretex Μπότες

Καταπληκτικές μπότες.

-

Καταπληκτικές μπότες, εξαιρετικής ποιότητας. Ο κατάλληλος οδηγός ανά βίντεο είναι πολύ καλός, όπως συνειδητοποίησα, ότι οι προηγούμενες μπότες μου ήταν στην πραγματικότητα λίγο μεγαλύτερες. Εξαιρετικές τιμές, ακόμη και με αποστολή από την Ευρώπη, ήταν περίπου 100 AID φθηνότερα από ό, τι στην Αυστραλία. Πηγαίνετε φιγούρα. Είμαι πολύ χαρούμενος με τις μπότες. Αγαπήστε την αίσθηση και την εφαρμογή τους. Δεν μπορώ να περιμένω να τους σπάσει σωστά σε μια πεζοπορία.

Aku Selvatica Tactical Mid Goretex Μπότες

Καλή εξυπηρέτηση, εξαιρετικό προϊόν

-

Είχα κάποια προβλήματα με την αποστολή που το προσωπικό έλυσε αμέσως. Πρώτη εντύπωση για μπότες: ελαφριά, άνετη και καλή κατασκευή. Το μέγεθος των μποτών ισχύει για μένα.

Aku Selvatica Tactical Mid Goretex Μπότες

Καλό προϊόν.

-

Μια πολύ άνετη, υψηλής ποιότητας μπότα. Παρόλο που χρειάστηκε ενάμιση μήνα για να φτάσει στη Χιλή, άξιζε την αναμονή. Καταπληκτική δουλειά από το κατάστημα για να λύσω γρήγορα τις αμφιβολίες μου. Είναι η πρώτη μου αγορά και με αφήνει πολύ ικανοποιημένο, ευχαριστώ.

Aku Selvatica Tactical Mid Goretex Μπότες

Υπέροχο προϊόν

-

εξαιρετικής ποιότητας μπότες. πολύ ελαφρύ και άνετο. επιλέξτε, το κανονικό σας μέγεθος. η αποστολή ήταν αρκετά γρήγορη. χρειάστηκαν δύο εβδομάδες από την Ισπανία στη Σλοβενία.

Aku Selvatica Tactical Mid Goretex Μπότες

Προϊόν ποιότητας

-

Υψηλής ποιότητας προϊόν με φινίρισμα υψηλής ποιότητας. Δεν δοκιμάστηκε ακόμα, αλλά φαίνεται λίγο πιο σφιχτό από το Salomon Quest 4D και το Garmont T4 Tour, όλα αγόρασαν από το trekinn. Είναι πολύ άσχημο ότι αυτά τα coyote Garmont T4 Tour δεν πωλούνται πλέον στην ιστοσελίδα. Είναι κρίμα που η συλλογή δυνάμεων του Salomon δεν βρίσκεται στην περιοχή. Ωστόσο, είναι ένα από τα αγαπημένα μου καταστήματα, σοβαρή και αποτελεσματική εργασία που επιλύει οποιοδήποτε πρόβλημα. Γρήγορες παραδόσεις, συνιστάται ιδιαίτερα.

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Αξιολόγηση προϊόντος

Τα σχόλιά σας είναι σημαντικά για εμάς, η κριτική σας σχετικά με αυτό το προϊόν θα αναθεωρηθεί από τους ειδικούς μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Βεβαιωθείτε ότι η κριτική σας επικεντρώνεται σε αυτό το προϊόν και την εμπειρία σας με αυτό. Αυτό θα βοηθήσει άλλους πελάτες να λάβουν πιο σίγουρες αποφάσεις. Για τυχόν προβλήματα με μια παραγγελία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους που περιέχονται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων μου για τη διαχείριση του ερωτήματός μου ή του αιτήματός μου

clouse menu Κλείσιμο
up up