Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Odlo

Odlo
Σχετικά με Odlo
Η Odlo είναι μια διάσημη εταιρεία Σουηδίας που έχει επαναστατήσει τον κόσμο των επαγγελματικών ενδυμάτων από την ίδρυσή της το 1946. Με μια πλούσια κληρονομιά και μια ασταθή συμμαχία με την ποιότητα, η Odlo έχει γίνει μια εμπιστευτείς ονομασία μεταξύ αθλητών, εθελοντών της εξωτερικής δραστηριότητας και ενεργών άτομων που αναζητούν άριστη άνεση, λειτουργικότητα και στυλ. Συνδυάζοντας τεχνολογία και πάθος για την καινοτομία, η Odlo έχει καταφέρει συνεχώς να στρέφει τα όρια των επαγγελματικών ενδυμάτων για να παρέχει εξαιρετικά προϊόντα που να ενισχύουν την εμπειρία του φορέα σε οποιαδήποτε δραστηριότητα. Μπορείτε να βρείτε κάθε προϊόν Odlo στο Trekkinn. Odlo έχει καθιερώσει τον εαυτό της ως έναν διεθνή ηγέτη στα επαγγελματικά ρούχα με την συνεχή παραμόρφωση των τεχνολογιών και την καινοτομία. Με μια κληρονομιά που προέρχεται από το 1946, η Odlo εξακολουθεί να είναι υπεύθυνη για την παροχή ρούχων τα οποία επιτρέπουν στους αθλητές και τα ενεργά άτομα να εξελίσσουν την απόδοσή τους. Αν είναι η βάση των επιπέδων, τα τσαντινιά, τα πουκάμισα ή ειδικές συλλογές όπως το Active Warm, τα προϊόντα της Odlo είναι μαρτυρία της υπερασπίσεως της στην εξειδίκευση σε κάθε λεπτομέρεια.
Odlo innovating performance apparel since 1946

Η εταιρεία προσφέρει μια ευρεία γκάμα ρούχων Odlo σχεδιασμένα για να βελτιώνουν την απόδοση και να παρέχουν ασύγκριτη άνεση. Η ευρεία τους καλούδια περιλαμβάνει βάσεις επιπέδων, τσαντινιά, πουκάμισα και άλλα, κάθε ένα κατασκευασμένο με την επιμέλεια της λεπτομερείας και προχωρημένα υλικά. Η Odlo base layer είναι ένα αληθινό κύριο τμήμα της γκάμας τους. Κατασκευασμένη με υψηλής ποιότητας, απορρόφησης υγρασίας υλικά, η Odlo base layer εξελίσσεται στην ρύθμιση της θερμοκρασίας σώματος και την διατήρηση του φορέα ξηρού κατά τη διάρκεια δυνατών φυσικών δραστηριοτήτων. Αν είστε κατεβαίνοντας ένα βουνό ή εκτελούντας έναν τρέξιμο, τα Odlo base layers παρέχουν ιδανική ζεστασιά και διαπνοή. Odlo polo shirts συνδυάζουν με ευκολία το στυλ και τη λειτουργικότητα. Κατασκευασμένα από ελαφριά και διαπνούσα υλικά, διαθέτουν έναν τέλειο συνδυασμό μεταξύ επαγγελματικής κομψότητας και ενεργής απόδοσης. Με τις ιδιότητες απορρόφησης υγρασίας και την άνεση της εφαρμογής, τα Odlo polo shirts είναι ιδανικά για οποιεσδήποτε δραστηρ