Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Sea To Summit

Sea To Summit

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Sea To Summit
Η Sea To Summit ξεκίνησε να κατασκευάζει ελαφριά προϊόντα ορεινής σε δύσκολες συνθήκες όταν ήταν δύσκολο να τα βρεί κανείς στην Αυστραλία του 80. Το 1984, ο ιδρυτής της εταιρείας, Roland Tyson, ξεκίνησε την επιχείρησή του δημιουργώντας εξειδικευμένα εξοπλισμά για δύο Αυστραλούς περιπατητές που ήθελαν να πετάξουν το Όρος Εβερ. Τους εκδόθηκε έντονος ενθουσιασμός με την ποιότητα των προϊόντων που τους βοήθησαν να επιτευχθούν ως πρώτοι Αυστραλοί. Η μάρκα δημιουργήθηκε επίσημα και ονομάστηκε Sea to Summit το 1990 μετά από μεγάλη επιτυχία, όταν οι καταναλωτές έφτασαν ξανά ζητώντας από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας να σχεδιάσει και να δημιουργήσει το εξοπλισμό τους για την εξερεύνησή τους από τη Βαγκαλονίκη στο Όρος Εβερ.
Η Sea To Summit επιτύχησε να γίνει μία εταιρεία βραβευμένη με την κατασκευή των υψηλότερης ποιότητας και πιο προηγμένων τεχνολογιών προϊόντων με ιδιαίτερα καινοτόμα σχέδια που έχουν κατασκευαστεί για εξαιρετικές καιρικές συνθήκες λόγω της ελαφρύτητάς τους και της αντοχής τους. Η Sea To Summit είναι τώρα μια διεθνής μάρκα γνωστή και αναγνωρισμένη σε περισσότερες από 60 διαφορετικές χώρες. Η μάρκα σχεδιάζει τα καλύτερα προϊόντα για να σας κάνουν να ταξιδεύετε ελεύθερα και με εμπιστοσύνη σε οποιοδήποτε περιβάλλον κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς σας.

Η Sea To Summit έχει τα καλύτερα Εξωτερικά Εξοπλισμά

Η μάρκα κερδίζει την εμπιστοσύνη των πελατών της παρέχοντας τους το ιδανικό εξοπλισμό. Κάθε φορά που επιλέγετε κατσαρόλα, πρέπει να προτιμάτε την άνεση με την ποιότητα. Η κατσαρόλα Sea To Summit είναι το ιδανικό προϊόν για να παρέχει αρκετή άνεση και ζεστασιά ακόμη και στις χαμηλότερες θερμοκρασίες, αποσπώντας την υγρασία και επιτρέποντας στον χρήστη να κοιμηθεί ήσυχα. Επιπλέον, η καθιστική πλάκα Sea To Summit είναι ένα ιδανικό, ελαφρύ προϊόν που παρέχει μεγαλύτερη άνεση, ζεστασιά και αντοχή. Μπορεί να κάνει μια μεγάλη διαφορά στην εξωτερική εμπειρία σας, διότι μπορεί να μεταφέρεται εύκολα οπουδήποτε, με την γρήγορη ενίσχυση και άποψη της πλάκας, κάνοντάς την επιπλέον μικρή και ευκολότερη για μετακίνηση.
Η μάρκα παρέχει επίσης μια ευρύτατη συλλογή μαξιλαριών Sea to Summit που είναι πιο πιθανώς ένα προϊόν παραδοσιακού σαγηνευτικού λόγω της ελαφρύτητάς του και του υπέρσυνεχούς επιβεβαιωμένου polyester του. Έχει ένα δαντ