Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Regatta

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Regatta
Η Ρεγκάτα είναι μια δημοφιλής εταιρεία ρούχων που προσφέρει προϊόντα για εξωτερικές δραστηριότητες. Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Λιονέλ Μπλέκ το 1981. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Urmston, Ηνωμένο Βασίλειο. Η εταιρεία έχει μια διάμετρο επάνω από άλλες επιχειρήσεις επειδή διαθέτει μοναδική σχεδίαση, υψηλής ποιότητας δημιουργίες και στιλ. Στην σύγχρονη εποχή, η εταιρεία προσπαθεί να είναι η κορυφαία και να κερδίσει μια ανταγωνιστική θέση στην επιχείρηση. Η συλλογή ρούχων της εταιρείας εξαρτάται από τα ζακέτα μέχρι τα υποδημάτινα. Αφοσίωνονται στην δύσκολη δουλειά δοκιμάζοντας νέες τεχνικές στην ανάπτυξη προϊόντων για να το καθιερώσουν ως το ιδανικό επίσημο για όλους τους εξωτερικούς περιπέτειες. Τα προϊόντα τους έχουν απαράμιλλη ποιότητα και διάρκεια.
Η εταιρεία σχεδιάζει προϊόντα που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα και τις μόδες. Γνωστή για την αφοσίωσή της στη δημιουργία υψηλής απόδοσης εξοπλισμού και ρούχων, υποστηρίζει την αγάπη για την επιδρασηκή διασκέδαση σε μεγάλες εξωτερικές περιπέτειες χωρίς να καταβαίνει σε μόδες και τάσεις. Η εταιρεία ιδρύθηκε με αγάπη για την εξερεύνηση και έχει αναπτυχθεί σε ένα σημάδι της κουλτούρας και της δημιουργίας. Κάθε κομμάτι περιέχει ιδιαίτερη δημιουργικότητα, εφαρμόζοντας υψηλοδυναμικές τεχνολογίες για να προσφέρει την μέγιστη άνεση και διάρκεια. Είτε διασχίζοντας ανεπαρκείς τοπία ή απλά στέλνοντας την επαυλική τοποθεσία, ενθαρρύνει τους ατόμους να ασχολούνται με αθώοτητα.

Εξοπλισμός σκηνισμού και εξωτερικά ρούχα Regatta

Τσάντες Regatta έχουν παραδοσιακές ζώνες περιστρεφόμενες και αναπνευστικές πίσω περιοχές, τα οποία παρέχουν άνεση κατά τη διάρκεια μακρινής φοράς. Τα ευέλικτα χαρακτηριστικά επιτρέπουν την προσαρμογή της εφαρμογής, μειώνοντας την άγχος στον πλάτο και τα ώμους.Τα εξωτερικά ρούχα Regatta σχεδιάζονται για να σας προστατεύσουν από τα στοιχεία. Υλικά αδιάβροχα και αντιμόνιμα εξασφαλίζουν ότι θα παραμείνετε ξηροί ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες, ενώ τα ανεμοπροστατευτικά ύφασματα παρέχουν επώδυνη ασφάλεια εναντίον οξείων ανέμων. Ο εξοπλισμός σκηνισμού Regatta δημιουργείται για γρήγορη και απλή εγκατάσταση. Από καλύβες με χρωματιστές ράβδους μέχρι εύκολες διδασκαλίες, ο εξοπ