Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Black Diamond

Black Diamond

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Black Diamond
Το Black Diamond είναι μια γνωστή εταιρεία στον τομέα της ορεινής εξοπλισμού και της εξωτερικής δραστηριότητας. Ξεκίνησε να εργάζεται ως εταιρεία ορεινής εξοπλισμού και σκι κατά το 1957. Σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, αυτή η βιομηχανία έχει φτάσει τους στόχους και τις στόχες της εξαιτίας των προσπαθητικών και προσεχών εργαζομένων και υπαλλήλων της. Παρέχει μια ευρωπαϊκή συλλογή απαραίτητων προϊόντων και είδων που είναι σημαντικά όταν οι άνθρωποι αποφασίζουν να καταβάσουν ή να σκι.
Είναι ένα τέλειο μέρος για την αγορά προϊόντων για τους αγαπητούς της τρέχης, του κατασκήνωσης, του ορειβατισμού, της εξορμήσεως και της σκι. Αυτή η μάρκα παρέχει τα καλύτερα αξεσουάρ και ένδυση σε οικονομικές τιμές. Αν αγαπάτε και αποφασίσετε να καταβάσετε, μπορείτε να πάρετε πολλά εξάρτημα όπως κράνη, εξοπλισμό και ένδυση για την ασφάλειά σας από το Black Diamond. Οι εξελίξεις του Black Diamond οδηγούν σε ένα φωτεινό και ελπιδοφόρο μέλλον για τους σκιέρ και τους ορειβατές σε όλο τον κόσμο.

Προϊόντα και εξοπλισμός του Black Diamond

Ο εξοπλισμός του Black Diamond μπορεί να αντέξει στις συνθήκες στους περιβάλλοντες των βουνών. Η μάρκα σχεδιάζει τα προϊόντα της για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ορειβατισμού και της σκι. Το Black Diamond headlamp είναι υψηλής ποιότητας και αξιόπιστο για εξωτερικές δραστηριότητες. Είναι τέλεια εάν καταβάζετε σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού. Οι Black Diamond gloves προσφέρουν κατάλληλη θερμομόνωση και διατηρούν την θερμοκρασία. Αυτά τα γάντια έχουν αφαιρούμενους εσωτερικούς, που παρέχουν επιπλέον ευέλικτοτητα. Αυτά τα γάντια είναι διαθέσιμα σε διαφορετικά μεγέθη και υλικά.
Το Black Diamond carabiner είναι εποικοδομητικό για να διαχειριστεί τις ανησυχίες της σκι τουριστικής και του ορειβατισμού. Αυτά τα καραμπίνα έχουν υψηλές συχνότητες ισχύος και διαρκή υλικά που μπορούν να ανταποκριθούν στην επίδραση του περιβάλλοντος. Η Black Diamond harness είναι αρκετά ευέλικτη για να προσαρμόσει δραστηριότητες ορειβατισμού και σκι. Έχει σημεία επέκτασης για εξάρτημα όπως τα εργαλεία πάγου ή καραμπίνες για να διατηρηθεί άνετο κατά τη διάρκεια της σκι. Τα Black Diamond backpacks έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για σκι, όπως μεθόδους μεταφοράς σκι ή σνούμποαρ. Το Black Diamond Camp είναι κατάλληλο για τον ορειβατισμό και την χειμερινή κατασκήνωση. Έχουν ισχυρά πόλους για να φέρουν βαρι