Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Leki

Leki
Σχετικά με Leki
Η Leki, μια εξαιρετική εταιρεία στον τομέα των εξωτερικών αθλητικών εξοπλισμών, έχει μια μακρά και δυνατή ιστορία σε εξελίξεις και καινοτομίες. Με μια πλούσια ιστορία που καλύπτει πάνω από επτά δεκαετίες, η Leki έχει γίνει ομοσπονδιακός με τις υψηλής ποιότητας παντελόνια και τα ραβδιά, εμπιστευόμενος από αθλητές, περιπέτειες και οικοδόμους του εξωτερικού. Η Leki ιδρύθηκε το 1948 στη Γερμανία και ξεκίνησε να κατασκευάζει ξύλινα ραβδιά για το walking. Η εταιρεία γρήγορα έλαβε διάσημοτητα για την εξαιρετική τεχνική κατασκευή και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Το 1960, η Leki πραγματοποίησε μια επαναστατική καινοτομία για την εταιρεία και εισήγαγε τον πρώτο άλογο σκι στον κόσμο, γιατί οι ίδιοι έχουν επιβεβαιώσει μια σημαντική μελλοντική επιτυχία για την μάρκα.
Αυτή η επιστροφή στον καινοτομικό τρόπο έδωσε τη φωτιά για τη μέλλουσα επιτυχία της Leki και επιβεβαίωσε τη θέση της ως πρωταγωνιστής στον τομέα των εξωτερικών εξοπλισμών. Η Leki έχει κατασκευάσει μια φήμη για την παροχή υψηλής ποιότητας παντελονιών και ραβδιών που ικανοποιούν τις διαφορετικές ανάγκες των εξωτερικού ερασιτεχνών. Από το σκι και το trekking έως το hiking και το δρομέα, η στήριξη της Leki στην καινοτομία, την επίδοση και την ικανοποίηση του πελάτη είναι εμφανής στην ευρεία γκάμα των προϊόντων της. Η Leki παραμένει μια εμπιστευμένη μάρκα για εκείνους που αναζητούν αξιόπιστο και υψηλής απόδοσης εξωτερικό εξοπλισμό.

Η Leki προσφέρει υψηλής ποιότητας και καινοτόμα προϊόντα

Τα παντελόνια Leki έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν εξαιρετική προστασία, άνεση και δεξιοτητα για μια ευρεία γκάμα εξωτερικών δραστηριοτήτων. Κατασκευασμένο με τέτοια προσοχή στην λεπτομέρεια και χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά, τα παντελόνια Leki παρέχουν οπτική ζεστασιά, αναπνοή και αντοχή. Είτε είναι για σκι, hiking, trekking ή δρομέα, τα παντελόνια Leki είναι σχεδιασμένα για να αντέξουν τις πιο δύσκολες συνθήκες, συνδυάζοντας τη μέγιστη γρήγορη απόδοση και ευελιξία. Τα Leki ski gloves έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις απαιτήσεις των χειμερινών αθλημάτων. Με έμφαση στη θερμική izolation, την αντιστασιακότητα στο νερό και τον άνεμο, αυτά τα παντελόνια κρατούν τους χεριών των σκιέρ ζεστούς και ξηρούς ακόμη και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Τα παντελόνια είναι επίσης εξοπ