up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Σχοινιά

Σχοινιά

Καλωδιώσεις

Καλωδιώσεις

Κράνη

Κράνη

Σκεύη, εξαρτήματα

Σκεύη, εξαρτήματα

είδη ένδυσης

είδη ένδυσης

αξεσουάρ

αξεσουάρ

Τμήματα

Aνδρικά ρούχα

Ανάκτηση και φροντίδα

Αξεσουάρ Αναρρίχησης

Γυναικεία ρούχα

Κατασκήνωση και Κάμπινγκ

Προστασίες

Σακίδια και βαλίτσες

Υλικό πεζοπορίας

Φωτισμός

Όλα( Edelrid )

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα flecha

Edelrid

Η Edelrid είναι μια διάσημη γερμανική μάρκα που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της κατασκευής αναρριχητικών εργαλείων και εξοπλισμού υψηλής ποιότητας από την έναρξή της το 1863. Με δέσμευση στην καινοτομία και την ασφάλεια, η Edelrid έχει γίνει ένα αξιόπιστο όνομα μεταξύ των ορειβατών, των ορειβατών και των τυχοδιώκτες παγκοσμίως. Η ιστορία του Edelrid έχει τις ρίζες του στο πάθος του για τη δημιουργία εξοπλισμού που επιτρέπει στα άτομα να εξερευνούν κάθετα εδάφη με σιγουριά. Το ενδιαφέρον για την ορειβασία οδήγησε την εταιρεία να επεκτείνει την εστίαση της εταιρείας προς την ανάπτυξη τεχνικών σχοινιών και εξοπλισμού ειδικά σχεδιασμένων για τους λάτρεις του εξωτερικού χώρου.
Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της στην παραγωγή κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, η Edelrid παρουσίασε το πρώτο της σχοινί αναρρίχησης το 1953. Αυτό σηματοδότησε ένα σημαντικό ορόσημο για τη μάρκα και έφερε επανάσταση στη βιομηχανία αναρρίχησης. Με τα χρόνια, η Edelrid συνέχισε να πιέζει τα όρια της καινοτομίας, παρουσιάζοντας πρωτοποριακά προϊόντα που θέτουν νέα πρότυπα ασφάλειας, ανθεκτικότητας και απόδοσης. Η πλούσια ιστορία και η δέσμευση της Edelrid στην καινοτομία την έχουν κάνει κορυφαία μάρκα στον κλάδο της αναρρίχησης.Με έμφαση στην ασφάλεια, την άνεση και τις επιδόσεις, οι ιμάντες, τα καραμπίνερ, τα κράνη και τα σχοινιά Edelrid συνεχίζουν να αποτελούν το σημείο αναφοράς για τους ορειβάτες σε όλο τον κόσμο, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κατακτούν νέα ύψη με αυτοπεποίθηση.

Η Edelrid καινοτομεί την ασφάλεια σε κάθετες περιπέτειες

Οι ζώνες Edelrid φημίζονται για την εξαιρετική άνεση, τον ελαφρύ σχεδιασμό και τα ασυμβίβαστα χαρακτηριστικά ασφαλείας τους. Κατασκευασμένες με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, οι ιμάντες Edelrid παρέχουν στους ορειβάτες μια ασφαλή και υποστηρικτική εφαρμογή, επιτρέποντας εκτεταμένες περιόδους αναρρίχησης χωρίς ενόχληση. Οι ιμάντες Edelrid εξασφαλίζουν μέγιστη ελευθερία κινήσεων, καθιστώντας τις ιδανικές για αναρριχητικές περιπέτειες τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Τα καραμπίνερ Edelrid είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν τις σκληρές συνθήκες της αναρρίχησης, παρέχοντας στους ορειβάτες αξιόπιστες και ασφαλείς συνδέσεις. Κατασκευασμένα με υλικά υψηλής ποιότητας και μηχανική ακριβείας, τα καραμπίνερ Edelrid είναι ελαφριά αλλά στιβαρά με χαρακτηριστικά όπως συστήματα κλειδώματος κλειδιών και ομαλές λειτουργίες πύλης, εξασφαλίζοντας εύκολο κούρεμα και ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο μπλοκαρίσματος σε κρίσιμες στιγμές.
Τα κράνη Edelrid προσφέρουν εξαιρετική προστασία για ορειβάτες και ορειβάτες. Σχεδιασμένα για να αντέχουν σε κρούσεις, τα κράνη Edelrid διαθέτουν συνδυασμό προηγμένων υλικών κελύφους και τεχνολογιών αφρού για την απορρόφηση και τη διανομή δυνάμεων. Με έμφαση στην άνεση και τον αερισμό, τα κράνη Edelrid παρέχουν στους ορειβάτες μια ασφαλή και αναπνεύσιμη λύση καλύμματος κεφαλής, ενισχύοντας την ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση. Η δέσμευση της μάρκας στην αναρρίχηση είναι εμφανής στην ολοκληρωμένη γκάμα εξοπλισμού αναρρίχησης Edelrid . Είτε πρόκειται για αθλητική αναρρίχηση, για bouldering ή για αλπικές περιπέτειες, τα προϊόντα Edelrid εμπιστεύονται ορειβάτες όλων των επιπέδων δεξιοτήτων.
Η τεχνογνωσία του Edelrid στην κατασκευή σχοινιών αναρρίχησης είναι απαράμιλλη. Τα σχοινιά αναρρίχησης Edelrid είναι γνωστά για την αντοχή, την αξιοπιστία και τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά χειρισμού τους. Χρησιμοποιώντας τεχνολογίες και υλικά αιχμής, τα σχοινιά Edelrid προσφέρουν στους ορειβάτες βέλτιστα περιθώρια ασφαλείας, ανώτερη αντοχή στην τριβή και χαμηλές δυνάμεις κρούσης. Από δυναμικά μονά σχοινιά έως εξειδικευμένα δίδυμα και μισά σχοινιά, η ποικίλη γκάμα του Edelrid διασφαλίζει ότι οι ορειβάτες μπορούν να επιλέξουν το τέλειο σχοινί για τις συγκεκριμένες ανάγκες τους.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Κλείσιμο