Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Montane

Σχετικά με Montane
Το Montane είναι ένα όνομα συνασπισμένο με υψηλή απόδοση εξωτερικής εξοπλισμού, δημιουργήθηκε το 1993 από τον Βρετανικόν αναρπακτή και μηχανικό, Simon Harrop. Η έναρξη της μάρκας οδήγησε από μια πάθος για τα βουνά και μια υποσχέση για την παραγωγή πρωτοποριακών, λειτουργικών και ελαφρών εξωτερικών ρούχων και εξοπλισμού. Αν επιδρατείτε στην κορυφή ενός όρους ή ταξιδεύετε σε ένα ταξίδι Σαββατοκύριακου, το Montane σας εγγυάται άνεση, αντοχή και στυλ για κάθε περιπέτεια. Η συμφωνία του Montane για την ανύψωση της εξωτερικής απόδοσης είναι ενσωματωμένη στην ύφασμα της μάρκας τους. Με μια πλούσια ιστορία ρίζα στο έξω, το Montane έχει γίνει μια εμπιστευτική ονομασία για τους περιπατητές σε όλο τον κόσμο. Τα ρούχα τους για άνδρες και γυναίκες, τα ζακέτα, τα ενυδρεία ζακέτα, τα παπούτσια και τα γάιτερ για το τρέξιμο αποτυπώνουν την υποσχέση της μάρκας για ποιότητα, καινοτομία και βαθιά αγάπη για το εξερευνητικό του εξωτερικού. Όταν επιλέγετε το Montane, επιλέγετε εξοπλισμό που σας επιτρέπει να κατακτήσετε νέους οροφούς και να απολαύσετε τις προκλήσεις της φύσης.
Το Montane προσφέρει τον καλύτερο εξωτερικό εξοπλισμό

Η γραμμή ρούχων Montane για άνδρες ενσωματώνει το πνεύμα της περιπέτειας. Σχεδιασμένο με τις απαιτήσεις του μεγάλου εξωτερικού στο νου, το φάσμα τους περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας βάσεις επιπέδων, πολυταξιδιωτικά μεσαία επίπεδα και καταπρέπεια που παρέχουν προστασία εναντίον των πιο δυσάρεστων καιρικών συνθηκών. Η συλλογή γυναικείων ρούχων Montane αντιγράφει την ίδια ευθύνη στην απόδοση και το στυλ όπως και η γραμμή των άνδρων τους. Από τις τεχνικές γαλάζιες ζώνες και ζακέτες ενίσχυσης μέχρι τα αναπνευστικά πάνω μέρη και τα αδιάβροχα παντελόνια, το Montane προσφέρει στις γυναίκες τον εξοπλισμό που χρειάζονται για να εξερευνήσουν τα θαύματα της φύσης χωρίς να καταβάλλονται η άνεση ή η ομορφιά. Η διασημότητα του Montane για την παραγωγή κορυφαίων ζακέτων περγαμώνεται τους. Τα ζακέτα Montane είναι εξελιγμένα με προηγμένα υλικά και τεχνολογίες, διασφαλίζοντας ότι μείνετε ξηροί και ζεστοί σε δύσκολες συνθήκες. Αν είστε αλπικός αναρπακτής, τρέξιμο του δρόμου ή ασφαλής περιπατητής, η σειρά ζακέτων του Montane σας καλύπτει. Για αυτούς που επιθυμούν ανελκυστήρα και κινητικότητα, τα ενυδρεία ζακέτα Montane εί