Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Millet

Millet

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Millet
Το Millet, μια ικανοποιητική εταιρεία περιπέτειας και αθλητισμού εξωτερικού, έχει είναι στην προεδρία της αγοράς για πάνω από 100 χρόνια. Το Millet έχει κερδίσει μια ποιότητα για την κατασκευή υψηλής απόδοσης εξοπλισμού που παρέχει τη δυνατότητα στους περιπητές να κατακτήσουν τα κινδύνους της φύσης. Η ιστορία του Millet ξεκίνησε το 1921 όταν ο ιδρυτής ανοίγει ένα μικρό εργαστήριο στην καρδιά των Γαλλικών Άλπεων. Με τον έμπνευση από τις δυνατές ταυτόχρονα εικόνες που του περιμένανε, το Millet έθεσε στον εαυτό του να κατασκευάζει εξελιγμένα εξοπλισμά του για τους αλπινίτες και τους καταπείρους. Μέσα από τη δεκαετία του 1950, το Millet είχε δημιουργήσει ένα από τα κορυφαία ονόματα στην κοινότητα των καταπείρων, συνεργαζόμενο με γνωστούς καταπείρους και αλπινίτες για να αναπτύξει εξελιγμένο εξοπλισμό.
Κατά τα δεκαετία της διάρκειας, το Millet επεκτάθηκε το εύρος των προϊόντων του και συνεχίστηκε να βελτιώνει τις σχεδίασέ του, ενσωματώνοντας τις προέκτασεις στα υλικά και την τεχνολογία. Η αποφασιστική προσπάθεια του Millet να προσαρμοστεί στις δυνατότητες και να αναλάβει νέα προκλήσεις έφερε στον τομέα του ένα έμπειρο όνομα. Η σεξητέσια συνείδηση του Millet για την καινοτομία, την ποιότητα και την απόδοση του έφερε στον τομέα του την διεθνή διάδοση. Από τις προτούπους αρχές του στα Γαλλικά Άλπεια έως την διεθνή αναγνώριση, το Millet συνεχίζει να προσαρμόζει τα όρια του δυνατού στον τομέα του εξωτερικού εξοπλισμού.


Το Millet αναλαμβάνει προκλήσεις με εξελιγμένο εξοπλισμό

Η εταιρεία προσφέρει μια πλήρη σειρά Millet ρούχων για άντρες που συνδυάζει λειτουργικότητα, αντοχή και μοντέρνο στυλ. Από ελαφριά και διαπνευστά μπλουζάκια για το hiking έως εξωτερικά μπουφάν για εξαιρετικές συνθήκες καιρού, το Millet μετρά στις ανάγκες κάθε περιπητή. Το Millet κατανοεί τις μοναδικές απαιτήσεις των γυναικών περιπητών και προσφέρει μια διαφορετική συλλογή ρούχων που σχεδιάζεται δεν διακοπείται στη λειτουργικότητα, επιτρέποντας στις γυναίκες να ακολουθήσουν τις περιπέτειές τους στο εξωτερικό με εμπιστοσύνη.
Τα μπουφάν του Millet είναι διάσημα για την εξαιρετική τους απόδοση και την αξιοπιστία τους. Αυτά τα μπουφάν κατασκευάζονται με την προσοχή, χρησιμοποιώντας διαφανή και διαπνευστά υφάσματα, στρατηγική ισορροπία θερμοκρασίας και ρυθμιζόμενες ιδιότητες για να παρέχει οπτική