Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Cocoon

Σχετικά με Cocoon
Cocoon είναι μία μάρκα συνηθισμένη με εξωτερική άνεση και περιπέτεια. Ίδρυση με πάθος για την παροχή καινοτόμων και υψηλής ποιότητας εξοπλισμού κατασκήνωσης και αξεσουάρ ταξιδιού, Cocoon έχει γίνει ένας αξιόπιστος σύμμαχος για τους επίσημους εξωτερικής άνεσης σε όλο τον κόσμο. Το έτος ιδρυσης 1989, η μάρκα γεννήθηκε από την επιθυμία να βελτιώσει την εξωτερική εμπειρία, προσφέροντας προϊόντα που προτεραιότητα στην άνεση, την ευκολία και την αντοχή. Βρείτε την ειδική σειρά προϊόντων Cocoon στο Trekkinn online από τις πιο φθηνές τιμές.
Η φιλοσοφία του Cocoon επεκτείνεται γύρω από τη δημιουργία του μεγάλου εξωτερικού διαθέσιμη και άνετη. Η εκτεταμένη σειρά τους προϊόντων σχεδιάστηκε με περισσότερο προσοχή στη λεπτομέρεια, βεβαιώνοντας ότι κάθε στοιχείο ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Αν είστε ένας εμπειρογνωμόνας σακιδιοφόρος, ένας Σαββατοκύριακος κατασκηνωτής ή ένας ταξιδιώτης που αναζητά άνεση στο δρόμο, το εξοπλισμό κατασκήνωσης, οι καλύβες κοιμητικών, οι κουβέρτες, τα σακίδια και τα αξεσουάρ του Cocoon είναι εκεί για να κάνουν τις περιπέτειές σας πιο ευχάριστες και μνημευτικές. Με το Cocoon, μπορείτε να περιμένετε τίποτα λιγότερο από την εξαιρετική εξωτερική άνεση σε κάθε εμπειρία.

Βρείτε άνεση σε κάθε περιπέτεια με το Cocoon

Το εξοπλισμό κατασκήνωσης του Cocoon έχει σχεδιαστεί για να κάνει τις εξωτερικές περιπέτειες πιο άνετες και ευχάριστες. Από ελαφριά σκηνές που είναι εύκολο να τοποθετηθούν μέχρι έπιπλα κατασκηνώσεων που παρέχουν άνεση γύρω από την καμπάνα, το εξοπλισμό του Cocoon έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των κατασκηνωτών και των εξωτερικών εξερευνητών. Οι καλύβες κοιμητικών Cocoon έχουν φτιαγμένες με την ακρίβεια για να διασφαλίσουν ένα καλό διαβήτη ακόμη και στις πιο δυσκολικές εξωτερικές συνθήκες. Αυτές οι καλύβες κοιμητικών προσφέρουν ενίσχυση, άνεση και μεταφορική ικανότητα, γι 'αυτό κάνουν ιδανικές για σακιδιοφόρους, πεζοπορούς και κατασκηνωτές. Οι κουβέρτες Cocoon είναι οι ιδανικοί σύμμαχοι για δροσερές νύχτες γύρω από την καμπάνα ή ενώ παρατηράτε τις αστερισμούς. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, παρέχουν ζεστασιά και άνεση, ενώ το μικρό τους μέγεθος το κάνει εύκολο να το φορτίσετε στο σακίδιο σας. Οι Cocoon