Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Spinlock

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Spinlock
"Spinlock είναι μια ανεξάρτητη και καινοτόμα βρετανική εταιρεία που αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως ο κορυφαίος κατασκευαστής εξοπλισμού στηρίξης σχοινιών. Η εταιρεία σχεδιάζει και κατασκευάζει εξοπλισμό στήριξης σχοινιών για ιστιοπλοϊκά σκάφη εδώ και πάνω από 30 χρόνια. Η Spinlock έχει την έδρα της στο Cowes, Ηνωμένο Βασίλειο. Η Spinlock έχει όλα όσα χρειάζεται για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών της, από τον κλασικό σταθεροποιητή σκοινιών έως τον καλύτερης ποιότητας και ανθεκτικό κλατς από άνθρακα. Η Spinlock αναγνωρίζεται ως ο κορυφαίος προμηθευτής εξοπλισμού κατασκευής καταστρώματος και εξοπλισμού ασφαλείας για θαλάσσια σπορ.
Η εταιρεία συνεχίζει να κερδίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών της σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Η Spinlock καινοτομεί τη θαλάσσια αριστεία σας

Ο εξοπλισμός κατασκευής καταστρώματος της Spinlock είναι το κορυφαίο στοιχείο της μάρκας της. Ο εξοπλισμός κατασκευής καταστρώματος της Spinlock σχεδιάζεται για να βελτιώνει την ασφάλεια και την απόδοση στο νερό. Αυτά τα προϊόντα γιορτάζονται για την ανθεκτικότητά τους, την ευκολία χρήσης και την καινοτόμο μηχανική τους, κάνοντας τα πρώτη επιλογή για ιστιοπλόους, από ερασιτέχνες ναυτικούς μέχρι επαγγελματίες αγωνιστές. Τα σωσίβια κατασκευής καταστρώματος της Spinlock είναι μια απόδειξη της δέσμευσης της μάρκας στην ασφάλεια. Αυτά τα σωσίβια είναι σχεδιασμένα για άνεση και προστασία, με αεροθάλαμο και ενσωματωμένα ζώνια. Είναι εμπιστευμένα από τους ιστιοπλόους, επιτρέποντας τους να κινούνται ελεύθερα στο κατάστρωμα ενώ γνωρίζουν ότι έχουν αξιόπιστη ρευστότητα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Τα σωσίβια της Spinlock είναι περισσότερα από απλά μέσα σωτηρίας· σχεδιάζονται για άνεση. Αυτά τα σωσίβια προσαρμόζονται για να καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες των λάτρεων των θαλάσσιων σπορ, εξασφαλίζοντας ότι είναι προετοιμασμένοι για τα απρόοπτα ενώ απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους δραστηριότητες στο νερό. Συνδυάζοντας την εμπειρία της στη δημιουργία αξιόπιστου ναυτιλιακού εξοπλισμού, τα σακίδια πλάτης της Spinlock είναι μια άψογη σύνθεση ανθεκτικότητας και στυλ. Αυτά τα σακίδια προορίζονται για τη ζωή στο νερό και έξω από αυτό, προσφέροντας αδιάβροχα και ανθεκτικά χαρακτηριστικά που προστατεύουν τα πράγματά σας, είτε πλέετε είτε απλά εξερευνάτε τη φύση.
Τα τιμόνια της Spinlock καλύπτουν τις ανάγκες των ιστιοπλόων, προσφέροντας σταθερό κράτημα και έλεγχο κατά τη διάρκεια αγωνιστικών αγώνων με υψηλή ένταση ή χαλαρές κρουαζιέρες. Αυτά τα τιμόνια έχουν σχεδιαστεί με ακριβή μηχανική για να αντέχουν στις αυστηρές συνθήκες της θαλάσσιας περιοχής, εξασφαλίζοντας ότι οι ιστιοπλόοι μπορούν να κατευθύνουν τα πλοία τους με αυτοπεποίθηση."