Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Spinlock

Om Spinlock
"Spinlock er et uavhengig og innovativt britisk selskap som er anerkjent som verdensledende produsent av tauholder. Selskapet har designet og produsert utstyr for tauholder til seilbåter i over 30 år. Spinlock har base i Cowes, Storbritannia. Spinlock har alt som trengs for å tilfredsstille kundenes behov, fra klassiske stopper for fall til kvalitetssterke karbonklemmer. Spinlock er anerkjent som den ledende leverandøren av dekkutstyr og sikkerhetsutstyr for vannsport.
Merket fortsetter å bygge tilliten til sine forbrukere gjennom hele tiden.

Spinlock har gjort varig inntrykk på maritimindustrien gjennom sin ubøyelige forpliktelse til kvalitet, sikkerhet og innovasjon. Fra dekkutstyr til redningsvester, ryggsekker, manualer og styrehåndtak, fortsetter Spinlock å være det foretrukne merket for vannentusiaster, og tilbyr pålitelige og innovative løsninger for et bredt spekter av behov, både på og utenfor vannet.

Spinlock innoverer din maritime dyktighet

Spinlocks dekkutstyr er hjørnesteinen i deres merkevare. Spinlocks dekkutstyr er designet for å forbedre sikkerhet og ytelse på vannet. Disse produktene er feiret for sin holdbarhet, brukervennlighet og innovative ingeniørkunst, noe som gjør dem til det første valget for seilere, fra fritidsseilere til profesjonelle båtracekere. Spinlocks dekkvester er en testament til merkets dedikasjon til sikkerhet. Disse vestene er utformet for komfort og beskyttelse, og har oppblåsbare redningsvester med integrerte seler. De er betrodde av seilere, som lar dem bevege seg fritt på dekket mens de vet at de har pålitelig oppdrift i tilfelle en nødsituasjon.
Spinlocks redningsvester er mer enn bare livreddende enheter; de er også designet for å være komfortable. Disse redningsvestene er tilpasset de ulike behovene til vannentusiaster, slik at de er forberedt på det uventede mens de nyter sine favorittaktiviteter på vannet. Ved å bruke sin ekspertise i å lage pålitelig maritimt utstyr, er Spinlocks ryggsekker en sømløs blanding av holdbarhet og stil. Disse ryggsekkene er designet for livet på og utenfor vannet, og tilbyr vanntette og robuste funksjoner som beskytter eiendelene dine, enten du seiler eller bare utforsker naturen.
Spinlocks styrehåndtak imøtekommer behovene til seilere, og tilbyr et fast grep og kontroll under høyintensive løp eller rolige cruiseturer. Disse håndtakene er designet med presis ingeniørkunst for å tåle det tøffe maritime miljøet, slik at seilere kan styre båtene sine med selvtillit."