Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Lalizas

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Lalizas
Το Lalizas είναι το μεγαλύτερο όνομα στον ευρωπαϊκό θαλάσσιο κόσμο. Η επιχείρηση έχει αναγνωριστεί για τα σύγχρονα εξοπλισμένα εξαρτήματα για προστασία των σκαφών και το διακόπτη για την αλιεία. Τα προϊόντα του Lalizas έχουν γίνει γνωστά για τις δραστηριότητες των θαλάσσιων γυμναστικών που διανέμονται σε όλο τον κόσμο σε 127 χώρες. Τα προϊόντα του Lalizas υπομένουν έλεγχο χρησιμοποιώντας τα κριτήρια ISO 9001. Lalizas κατέκτησε την πρωτιά θέση με χρόνια εμπειρίας και εμπειρίας στον θαλάσσιο κόσμο παρουσιάζοντας τα αντικείμενα και τα εξοπλισμούς σωτηρίας του.
Το Lalizas είναι μια επιτευχθείσα και διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρία στην θαλάσσια επιχείρηση και την εξοπλισμή των σκαφών, γνωστή για την υποστήριξη της προστασίας, την δημιουργία και τις υψηλής ποιότητας θαλάσσιες εξαρτήσεις. Με μια ιστορία που πηγαίνει πίσω στο 1982, το Lalizas έχει αναπτυχθεί για να γίνει μια αξιόπιστη φήμη μεταξύ των μάρινερ, των μαρίνων και των οκεανικών επαγγελματιών.
Στην καρδιά της εργασίας του Lalizas βρίσκεται η προστασία των που επιχειρούν να ξεπεράσουν τις νερό. Η εταιρία παρέχει μια μεγάλη ποικιλία των θαλάσσιων εξαρτημάτων προστασίας, συμπεριλαμβανομένων των ρούχων για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, τα παπούτσια για άνδρες, γυναίκες και παιδιά και άλλα απαραίτητα εξοπλισμά τους που εξασφαλίζουν την άνεση των μαρίνων σε όλες τις καταστάσεις.
Η κολεξιόν του Lalizas από ρούχα, παπούτσια και εξοπλισμό

Η συσκευή διάσωσης του Lalizas είναι μια τεχνική φακος προετοιμασμένη για επειγόντων καταστάσεων, ιδιαίτερα σε εξωτερικές, θαλάσσιες ή αναζητήσεις και διάσωσης. Τα σακούλες ξηράς του Lalizas είναι τεχνικές τσάντες αδιάβροχες που σχεδιάστηκαν για να διατηρήσουν τα αντικείμενα σας ξηρά σε υγρές ή ενυδατωμένες καταστάσεις, όπως ενώ βολεύετε, κατασκηνώνετε, καγκελάρετε, βολεύετε, περπατάτε ή κανένα από τα εξωτερικά αθλητικά σπορ όπου η εκθέση σε νερό μπορεί να είναι μια ανησυχία. Τα παπούτσια για άνδρες του Lalizas προτιμούν τα παπούτσια που παρέχουν αρκετή διέλευση, άνεση και ασφάλεια εναντίον του νερού και των επικίνδυνων επιφανειών. Αυτά τα παπούτσια γενικά δημιουργούνται από βαμβάκι, δέρμα με επικίνδυνη διέλευση για καλύτερη διέλευση. Τα ρούχα για άνδρες του Lalizas είναι κατασκευασμένα από ελαφριά υφάσματα που απορρο