Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Baltic

Σχετικά με Baltic
Η Baltic, μια αξιόπιστη μάρκα με μια πλούσια ιστορία, είναι μια αξιόπιστη ονομασία στον κόσμο της εξωτερικής ενδυμασίας και των εξοπλισμών θαλάσσης για πάνω από μισό αιώνα. Η Baltic, ιδρυμένη το 1963, παρέχει εξαιρετικά προϊόντα για λάτρεις του εξωτερικού αδημοσίαστου και των θαλάσσιων αθλημάτων. Η ευρεία γκάμα της περιλαμβάνει την ενδυμασία μεταξύ άνδρων και γυναικών, τα ζακέτια, τα διαβατήρια στολίδια, τα διαβατήρια γιλέκα, τα σακούλες ξηράς και τα μπαγκάζια ψυγείου, όλα τα οποία έχουν γίνει ομώνυμα με ποιότητα, ανθεκτικότητα και καινοτομία.
Η συμμαχία της μάρκας Baltic με την ποιότητα, την ασφάλεια και την καινοτομία της έχει καθιερώσει την μάρκα ως αξιόπιστη στον κόσμο των εξωτερικών εξοπλισμών και των θαλάσσιων εξοπλισμών. Αν ψάχνετε για ένα έμπειρο ρούχο, προστατευτικά ζακέτια, διαβατήρια στολίδια που διασφαλίζουν τη ζωή, σακούλες ξηράς ή μπαγκάζια ψυγείου, η Baltic έχει μια λύση που θα ενισχύσει την εμπειρία σας στο εξωτερικό. Με μια διαδρομή των πάνω από πέντε δεκαετιών, η Baltic συνεχίζει να παρέχει τα καλύτερα εξοπλισμά για εκείνους που αναζητούν περιπέτεια, ασφάλεια και στυλ στο μεγάλο εξωτερικό.

Μια Κληρονομιά από Ποιότητα και Καινοτομία

Η γραμμή ενδυμασίας των άνδρων της Baltic προσφέρει μια μείγμα από το μοναδικό στυλ και την ισχυρή λειτουργικότητα. Σχεδιασμένο από προϊόντα υψηλής ποιότητας, το ενδυμασία των άνδρων της Baltic συνδυάζει την άνεση και το στυλ, κάνοντάς το ιδανική επιλογή για εκείνους που απαιτούν το καλύτερο στα εξωτερικά εξοπλισμά τους. Η συλλογή ενδυμασίας των γυναικών της Baltic εξατομικεύεται στις ανάγκες των ενεργών και των περιπέτειας γυναικών. Κάθε κομμάτι σχεδιάζεται εξειδικευμένα για να σας κρατήσει ζεστά, ξηρά και με εντυπωσιακό στυλ κατά τη διάρκεια των εξωτερικών σας επιχειρήσεων.
Η συμμαχία της Baltic με την καινοτομία είναι ένας αναπόφευκτος δείκτης στην γκάμα των ζακετών της. Αν επιδραστείτε των φαινομένων σε μια διαδρομή ή είστε στη θάλασσα, τα ζακέτια Baltic προσφέρουν εξαιρετική προστασία κατά του άνεμου, του βροχής και της κρύου. Με συνετή σχεδίαση και προηγμένα υλικά, διασφαλίζουν ότι θα παραμείνετε άνετα και ξηρά, ανεξάρτητα από τις συνθήκες.
Η ασφάλεια είναι προτεραιότητα στα θαλάσσια δραστηριότητες και τα διαβατήρια στολίδια Baltic έχουν σ