Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Fox International

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Fox International
Η Fox International είναι μια ηγέτιδα ονομασία στον κόσμο της αλιείας, γνωστή για την υπόσχεσή της για την καινοτομία, την ποιότητα και την εξειδίκευση. Ίδρυση το 1967 στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον Cliff Fox, η μάρκα έχει μια πλούσια ιστορία και μια ασταμάτητη προσφορά για την παροχή αλιευτών με υψηλής ποιότητας εξοπλισμό αλιείας.
Η Fox International είναι μια μάρκα με μια ιστορική περιγραφή και μια ισχυρή περιπέτεια για την παροχή εξοπλισμού αλιείας και αξεσουάρ της υψηλής ποιότητας. Είτε είστε έμπειρος αλιευτής ή απλά ξεκινάτε, η υπόσχεση της Fox International για καινοτομία και εξειδίκευση αναδεικνύεται στην εκτεταμένη γκάμα των προϊόντων της, συμπεριλαμβανομένων εξοπλισμού αλιείας, βαλιτσών, βήματα, γραμμές, λύσεις φωτισμού και ρούχων. Με την Fox International απέναντί σας, μπορείτε να επεκτείνετε την εμπειρία αλιείας σας και να απολαύσετε τους εξωτικούς χώρους στο μέγιστο.

Ανώτερη Εμπειρία Αλιείας

Στο κέντρο των προσφορών της Fox International βρίσκεται μια πλήρης γκάμα εξοπλισμού αλιείας σχεδιασμένη για να καλύπτει τους αλιευτές όλων των επιπέδων και προτιμήσεων αλιείας. Είτε είστε ενδιαφερόμενοι από την αλιεία καρπών, την αλιεία θαλάσσης, την αλιεία προσβάσεων ή την αλιεία αγωνιστικής, η Fox International αλιείας έχει τον εξοπλισμό για να ενισχύσει την εμπειρία αλιείας σας. Ο εξοπλισμός αλιείας της Fox International είναι γνωστός για την αντοχή του και την απόδοση του. Από τα σπίτια και τις βίβης αλιείας μέχρι τις καρέκλες και τα αξεσουάρ, τα προϊόντα τους είναι σχεδιασμένα για να αντέξουν τις προκλήσεις του έξω και να παρέχουν την μέγιστη άνεση και άνεση για τους αλιευτές. Οι βαλίτσες αλιείας της Fox International έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν μια ομαλή και αξιόπιστη απόδοση στο νερό. Μια κρίσιμη συστατική του εξοπλισμού οποιουδήποτε αλιευτή, οι βήματα αλιείας Fox International έχουν σχεδιαστεί με ακρίβεια και αισθητική. Τα βήματα τους έχουν κατασκευαστεί για να παρέχουν εξαιρετική απόσταση καταβολής και ακρίβεια ενώ διασφαλίζονται μια άνετη λαβή και οπτική έλεγχος. Οι γραμμές αλιείας είναι η σύνδεση μεταξύ αλιευτών και ψαριών, και η Fox International καταλαβαίνει την σημασία τους. Οι γραμμές αλιείας Fox International είναι γνωστές για την ισχύ τους, την αντοχή τους και την μικρή μνήμη τους, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να εκτελέσετε καταβολές με εμπιστοσύνη και έλεγχο.
Η Fox International δεν σταματάει στον εξοπλισμό αλιείας; Επίσης παρέχουν λύσεις φωτισμού υψηλής ποιότ