Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Spinlock

Over Spinlock
"Spinlock is een onafhankelijk en innovatief Brits bedrijf dat algemeen erkend wordt als 's werelds toonaangevende fabrikant van touwhouders. Het bedrijf ontwerpt en produceert al meer dan 30 jaar touwhouders voor zeilboten. Spinlock is gevestigd in Cowes, VK. Spinlock heeft alles in huis om aan de behoeften van haar klanten te voldoen, van de klassieke valstopper tot de hoogwaardige en zeer duurzame koolstofkoppeling. Spinlock staat bekend als de belangrijkste leverancier van dekbeslag en veiligheidsuitrusting voor watersporten. Het merk blijft voortdurend het vertrouwen van haar klanten opbouwen.
Spinlock heeft een blijvende impact gehad op de maritieme industrie door haar onwrikbare toewijding aan kwaliteit, veiligheid en innovatie. Van dekuitrusting tot reddingsvesten, rugzakken, halters en stuurstangen, Spinlock blijft het favoriete merk voor watersporters, met betrouwbare en innovatieve oplossingen voor een breed scala aan behoeften, zowel op als buiten het water.

Spinlock innoveert uw maritieme uitmuntendheid

Spinlock dekuitrusting is de hoeksteen van het merk. Spinlock dekuitrusting is ontworpen om veiligheid en prestaties op het water te verbeteren. Deze producten worden geprezen om hun duurzaamheid, gebruiksgemak en innovatieve techniek, waardoor ze de eerste keuze zijn voor zeilers, van casual cruisers tot professionele bootracers. Spinlock dekvesten zijn een bewijs van de toewijding van het merk aan veiligheid. Deze vesten zijn ontworpen voor comfort en bescherming, met opblaasbare reddingsvesten met geïntegreerde harnassen. Ze worden vertrouwd door zeilers, waardoor ze vrij op het dek kunnen bewegen terwijl ze weten dat ze betrouwbare drijfvermogen hebben in geval van nood.
Spinlock reddingsvesten zijn meer dan alleen levensreddende apparaten; ze zijn ontworpen voor comfort. Deze reddingsvesten zijn op maat gemaakt om te voldoen aan de diverse behoeften van watersporters, zodat ze voorbereid zijn op het onverwachte terwijl ze genieten van hun favoriete wateractiviteiten. Met hun expertise in het vervaardigen van betrouwbare mariene uitrusting, zijn Spinlock rugzakken een naadloze mix van duurzaamheid en stijl. Deze rugzakken zijn ontworpen voor het leven op en buiten het water, met waterdichte en robuuste kenmerken die uw bezittingen beschermen, of u nu zeilt of gewoon buiten de natuur verkent.
Spinlock stuurstangen voldoen aan de behoeften van zeilers, met een stevige grip en controle tijdens intensieve races of ontspannen cruises. Deze stuurstangen zijn met precisie-engineering ontworpen om bestand te zijn tegen de ruige maritieme omgeving, zodat zeilers met vertrouwen hun schepen kunnen besturen. "