Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Lowrance

Lowrance
Σχετικά με Lowrance
Η Lowrance είναι μια διάσημη μάρκα στον τομέα των θαλάσσιων ηλεκτρονικών, η οποία εξειδικεύεται στην ανάπτυξη και την κατασκευή καινοτόμων αισθητήρων ψαριών, μετασχηματιστών, συστημάτων GPS και μνημών. Με μια πλούσια ιστορία που εκτείνεται άνω των έξι δεκαετιών, η Lowrance έχει γίνει συνώνυμο της τεχνολογίας θαλάσσιων εξελίξεων και εμπιστεύεται από τους ιχθυοσυλλέκτες και τους λάτρεις της θαλάσσιας πλοήγησης σε όλο τον κόσμο. Ανακαλύψτε κάθε Lowrance αντικείμενο online στο Waveinn. Lowrance έχει μια πλούσια ιστορία που πηγαίνει πίσω στο 1957, όταν ιδρύθηκε στο Joplin, Missouri, USA.
Σήμερα, η Lowrance είναι μια γνωστή μάρκα σε επίπεδο κόσμου. Με συνεχή καινοτομία και στηριζόμενη στην εξειδίκευση, η Lowrance έχει διατεθεί στη θέση της ως ηγέτης στα θαλάσσια ηλεκτρονικά. Η αποφασιστική της προσέγγιση για την παροχή υψηλής απόδοσης και εύκολων στη χρήση προϊόντων της έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την πίστη των ιχθυοσυλλέκτων και των λάτρεων της θαλάσσιας πλοήγησης σε όλο τον κόσμο. Αν επιθυμείτε να βρείτε ψάρια, να διασχίσετε τα ανεξερεύνητα νερά ή να προστατευθείτε τα σημαντικά δεδομένα, η Lowrance μείνει στον επάνω φάσμα της τεχνολογίας θαλάσσιας, επιτρέποντας στους χρήστες να εξερευνήσουν, να πλοηγηθούν και να επιτύχουν στο νερό.

Lowrance Κατατοπισμός θαλάσσιων ηλεκτρονικών από το 1957

Οι αισθητήρες ψαριών Lowrance είναι ο κεντρικός στοίχος της γκάμας των προϊόντων της μάρκας. Αυτά τα συστήματα χρησιμοποιούν τεχνολογία σονάρ προηγμένη για να εντοπίσουν τα ψάρια και να παρέχουν βασικές πληροφορίες για το υποβαθρικό περιβάλλον. Από τους αναψυχικούς ιχθυοσυλλέκτες μέχρι και τους αγωνιστές τουρνουά επαγγελματικών, οι αισθητήρες ψαριών Lowrance προσφέρουν ανεπανάληπτη ακρίβεια και απόδοση. Τα προϊόντα αυτά διαθέτουν οθόνες υψηλής ανάλυσης, ευανάγνωστες επιλογές και ισχυρές δυνατότητες σονάρ, επιτρέποντας στους χρήστες να εντοπίζουν ζώα, και υποβαθρικά οντότητες, και ακόμα να παρακολουθούν τις κινήσεις τους με τυχερή ακρίβεια.
Συμπληρώνοντας τους αισθητήρες ψαριών τους, οι μετασχηματιστές Lowrance παίζουν ένα βασικό ρόλο στην εντοπισμό και την μετάδοση σημάτων σονάρ. Αυτοί οι μετασχηματιστές σχεδιάστηκαν για να μετατρέπουν την ηλεκτρική ενέργεια σε ήχους και το αντίστροφο, επιτρέποντας στον αισθητήρα ψαριών να ε