Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Abu Garcia

Σχετικά με Abu Garcia
"Η Abu Garcia ιδρύθηκε το 1921 ως εταιρεία εξοπλισμού και μηχανισμών ψαρέματος. Είχε αρχικά έδρα στη Σουηδία και αυτή τη στιγμή ανήκει στην εταιρεία Pure Fishing των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Η Abu Garcia ιδρύθηκε από τον Carl August Borgström. Οι καλάμια και μηχανισμοί ψαρέματος της Abu Garcia έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικοί και εξαιρετικοί για εκτεταμένη χρήση. Τα καλάμια έχουν σχεδιαστεί για να είναι ελαφριά. Η Abu Garcia εξασφαλίζει ότι τα ψαρευτικά ταξίδια παραμένουν ευχάριστα για τους ενθουσιώδεις. Οι μηχανισμοί Abu Garcia είναι αρκετά ελαφριοί για να κρατήσουν όλη μέρα σε ένα ψαρευτικό ταξίδι. Εάν σας αρέσει να ρίχνετε, να κάνετε pitching, jerking ή cranking, τα ψαρευτικά εξαρτήματα Abu Garcia είναι η εξαιρετική επιλογή.
Η Abu Garcia είναι μια κορυφαία μάρκα στον βασίλειο του εξοπλισμού και των μηχανισμών ψαρέματος, γνωστή για την πιστότητά της στην ποιότητα, τη δημιουργικότητα και τις δεκαετίες εμπειρίας στην βιομηχανία. Η σημασία της μάρκας βασίζεται σε μια δέσμευση για ακριβή μηχανική και μια βαθιά γνώση των απαιτήσεων των ψαράδων. Οι μηχανισμοί ψαρέματος Abu Garcia είναι επιφυλακτικοί για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους, την ομαλή λειτουργία τους και την αντοχή τους, καθιστώντας τους μια αγαπημένη επιλογή τόσο για αρχάριους όσο και έμπειρους ψαράδες. Από μηχανισμούς με τάρανδο και μηχανικούς μηχανισμούς μέχρι παραδοσιακούς και χαμηλού προφίλ μηχανισμούς με τάρανδο, η Abu Garcia παρέχει μια ποικιλία συλλογής για να καλύψει διαφορετικά ψαρέματα και επιλογές.

Η συλλογή της Abu Garcia με εξοπλισμό και μηχανισμούς ψαρέματος

Οι μηχανισμοί με τάρανδο της Abu Garcia σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν στους ψαράδες ακρίβεια και έλεγχο, καθιστώντας τους μια ιδανική επιλογή για όσους αρέσκονται σε αυτό το στυλ ψαρέματος. Ο Abu Garcia Max Pro είναι γνωστός για την αξιοπιστία, την πολυμορφία και την προσιτότητά του. Αυτοί οι μηχανισμοί προσφέρουν μια ισορροπία λειτουργικότητας και αξίας, καθιστώντας τους κατάλληλους για μια ευρεία γκάμα εφαρμογών ψαρέματος.
Οι μηχανισμοί Abu Garcia είναι γνωστοί για την υψηλή ποιότητά τους και τα χαρακτηριστικά αντοχής τους. Η Abu Garcia προσφέρει μια ποικιλία μεικτών μοντέλων μηχανισμών ψαρέματος, περιλαμβανομένων των μηχανισμών με τάρανδο, των μηχανικών μηχανισμών και των παραδοσιακών μηχανισμών.
Οι μηχανισμοί με τάρανδο της Abu Garcia σχεδιάστηκαν για την άνεση της χρήσης και την ομαλή λειτουργία. Είναι ιδανικοί για διαφορετικές τεχνικές ψαρέματος και είναι γνωστοί για την αξιοπιστία και την εκτέλεσή τους.
Η σειρά Abu Garcia Revo X εκπροσωπεί μια εξαιρετική σειρά μηχανισμών με τάρανδο με χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας. Αυτοί οι μηχανισμοί είναι δημοφιλείς μεταξύ των επαγγελματιών ψαράδων για την ακρίβεια και την ανθεκτικότητά τους.
Τα καλάμια της Abu Garcia σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν την ιδανική ισορροπία δύναμης, ακρίβειας και ανταπόκρισης, καλύπτοντας διαφορετικά ψάρεμα και επιλογές. Η Abu Garcia παράγει μια σειρά καλαμιών ψαρέμα