Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Airsoft

Airsoft ekstrem sport

Find et bredt udvalg af Airsoft-produkter til ekstrem sport. Oplev de bedste tilbud hos xtremeinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Airsoft

Mærker for Airsoft

Hvad er Airsoft?

Angrebsrifler:
Assault rifler er lette skydevåben af mellemkaliber designet til hurtig ild og nem håndtering. De har typisk select fire funktioner, som gør det muligt for skytten at skifte mellem semi automatisk og fuldautomatisk eller burst fire tilstand. Deres effektive rækkevidde er mindst 300 meter. Airsoft angrebsrifler lover nøjagtighed og seriøs kraft, der er ideel til actionskydning.

Tøj og fodtøj:
Tøj til airsoft inkluderer lange bukser og langærmede skjorter, der beskytter din hud mod varme messinghylstre og potentielle forbrændinger. Støvlerne med lukkede hæle kan hjælpe med at beskytte dine fødder mod solens stråler under udendørs optagelser. Tøj og fodtøj til airsoft skal være af god kvalitet og holde længere. Handsker er også vigtige at have på til airsoft.

Kompressorer:
Airsoft kompressorer er enheder, der bruges til at fylde airsoft pistoler med trykluft. De bruges almindeligvis i airsoft fields, turneringer og blandt seriøse airsoft entusiaster, der foretrækker fordelene ved at bruge højtryksluft frem for traditionelle gasdrevne eller fjederdrevne airsoftpistoler.

Udstyr:
Airsoft spillerne har brug for mange forskellige typer udstyr såsom taktikmasker med mesh, taktikvogn, brystrig, magasinpose osv. Ansigtsmasken er et vigtigt stykke udstyr i airsoft, fordi den beskytter dit ansigt. Magasinposer og vogne bruges til at transportere tilbehøret til airsoft nemt og sikkert.

Pistoler:
En airsoft pistol er en type airsoft pistol designet til at ligne en rigtig skydevåben pistol, men skyder plastik kuglelejer i stedet for kugler. Airsoft pistoler er populære til fritidsskydning, konkurrencespil og træningsformål. De giver en sikker og omkostningseffektiv måde at øve skydning og taktiske færdigheder på uden brug af skarp ammunition.

Haglgeværer:
Airsoft shotguns er ret enkle og fungerer som de fleste andre airsoft guns. Den har en enkelt indre tønde og hop up. Disse haglgeværer ser ud og føles som et spil, og det ligner single action airsoft riffel. Airsoft shotgun granater er en type ammunition, der bruges i våben.

Snigskytter:
Airsoft snigskytter er kopier af virkelige snigskytterifler og er bygget til at levere høj nøjagtighed og ensartethed på airsoft feltet. Airsoft snigskytter foretrækkes af spillere, der nyder udfordringen med at engagere mål på afstand og påtage sig en udpeget skytterrolle i airsoft spil.

Mere om Airsoft:
Mere om airsoft inkluderer tilbehør til airsoft, granater, støttevåben, forbrugsvarer, eksterne dele og interne dele af airsoft. Du kan købe alle disse fra mærker som Kral , Tokyo Marui , Mechanix , Secutor Arms , Kj Works , Stinger , Delta Tactics , og Saigo Defense .