up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Airsoft extremsport

Airsoft extremsport

Hitta ett brett utbud av Airsoft-produkter för extremsport. Upptäck de bästa erbjudandena på xtremeinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Airsoft

Märken i Airsoft

Vad är Airsoft?

Assault Rifles:
Assault rifles är lätta skjutvapen av mellankaliber designade för snabb eld och enkel hantering. De har vanligtvis funktioner för att välja eld, vilket gör att skytten kan växla mellan halvautomatiska och helautomatiska eller burst fire lägen. Deras effektiva räckvidd är minst 300 meter. Airsoft automatgevär lovar noggrannhet och seriös kraft som är idealisk för actionskytte.

Kläder och skor:
Kläder för airsoft inkluderar långbyxor och långärmade skjortor som skyddar din hud från heta mässingshöljen och potentiella brännskador. De stängda klackskorna kan hjälpa till att skydda dina fötter från solens strålar under utomhusfotografering. Kläder och skor för airsoft ska vara av god kvalitet och hålla längre. Handskar är också viktiga att bära för airsoft.

Kompressorer:
Airsoft kompressorer är enheter som används för att fylla airsoft pistoler med tryckluft. De används ofta i airsoft fält, turneringar och bland seriösa airsoft entusiaster som föredrar fördelarna med att använda högtrycksluft framför traditionella gasdrivna eller fjäderdrivna airsoftvapen.

Utrustning:
Airsoft spelarna behöver många olika typer av utrustning såsom taktikmasker med mesh, taktikvagn, kistrigg, tidningspåse etc. Ansiktsmasken är en viktig utrustning i airsoft eftersom den skyddar ditt ansikte. Tidskriftspåsar och vagnar används för att transportera tillbehören till airsoft enkelt och säkert.

Pistoler:
En airsoft pistol är en typ av airsoft gun designad för att likna en riktig skjutvapen pistol men skjuter plastkullager istället för kulor. Airsoft pistoler är populära för fritidsskytte, tävlingsspel och träningsändamål. De tillhandahåller ett säkert och kostnadseffektivt sätt att öva skytte och taktiska färdigheter utan att använda skarp ammunition.

Hagelgevär:
Airsoft hagelgevär är ganska enkla och fungerar som de flesta andra airsoftvapen. Den har ett enda inre fat och hop up. Dessa hagelgevär ser ut och känns som ett spel och det liknar single action airsoft rifle. Airsoft hagelgevär är en typ av ammunition som används i vapen.

Prickskyttar:
Airsoft prickskyttar är kopior av verkliga prickskyttegevär och är byggda för att leverera hög precision och konsistens på airsoftfältet. Airsoft krypskyttar gynnas av spelare som gillar utmaningen att engagera mål på avstånd och ta på sig en utsedd skyttarroll i airsoftspel.

Mer om Airsoft:
Mer om airsoft inkluderar tillbehör från airsoft, granater, stödvapen, förbrukningsvaror, externa delar och interna delar av airsoft. Du kan köpa alla dessa från märken som Kral , Tokyo Marui , Mechanix , Secutor Arms , Kj Works , Stinger , Delta Tactics , och Saigo Defense .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga