Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Airsoft

Airsoft extreme-urheilu

Löydä laaja valikoima tuotteita Airsoft tuotteita henkilölle extreme-urheilu. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa xtremeinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Airsoft

n merkit Airsoft

Mikä on Airsoft?

Rynnäkkökiväärit:
Rynnäkkökiväärit ovat kevyitä, keskikaliiperisia tuliaseita, jotka on suunniteltu nopeaan tulitukseen ja helppokäyttöisyyteen. Niissä on tyypillisesti valintatuliominaisuudet, joiden avulla ampuja voi vaihtaa puoliautomaattisen ja täysautomaattisen tai pursotustilan välillä. Niiden tehollinen kantama on vähintään 300 metriä. Airsoft rynnäkkökiväärit lupaavat tarkkuutta ja vakavaa tehoa, joka on ihanteellinen toimintaammuntaan.

Vaatteet ja jalkineet:
Airsoftin vaatteita ovat pitkät housut ja pitkähihaiset paidat, jotka suojaavat ihoasi kuumilta messinkikuorilta ja mahdollisilta palovammoilta. Umpikorkoiset saappaat voivat auttaa suojaamaan jalkojasi auringonsäteiltä ulkokuvauksen aikana. Airsoftin vaatteiden ja jalkineiden tulee olla laadukkaita ja kestäviä pidempään. Käsineet ovat tärkeitä myös airsoftissa.

Kompressorit:
Airsoft kompressorit ovat laitteita, joita käytetään airsoft aseiden täyttämiseen paineilmalla. Niitä käytetään yleisesti airsoft kentillä, turnauksissa ja vakavien airsoft harrastajien keskuudessa, jotka pitävät korkeapaineisen ilman käytön eduista perinteisten kaasu tai jousivoimaisten airsoft aseiden sijaan.

Laitteet:
Airsoft pelaajat tarvitsevat monenlaisia varusteita, kuten taktiikkanaamioita verkkoverkolla, taktiikkakärryä, rintakehää, lehtitaskua jne. Kasvomaski on tärkeä varuste airsoftissa, koska se suojaa kasvojasi. Lehtilaukkuja ja kärryjä käytetään airsoftin tarvikkeiden kuljettamiseen helposti ja turvallisesti.

Pistolit:
Airsoft pistooli on eräänlainen airsoft ase, joka on suunniteltu muistuttamaan oikeaa ampuma asepistoolia, mutta ampuu muovisia kuulalaakereita luotien sijaan. Airsoft pistoolit ovat suosittuja vapaa ajan ammunta , kilpailu ja harjoitustarkoituksiin. Ne tarjoavat turvallisen ja kustannustehokkaan tavan harjoitella ampumista ja taktisia taitoja ilman jännittäviä ammuksia.

Haulikko:
Airsoft haulikot ovat melko yksinkertaisia ja toimivat kuten useimmat muut airsoft aseet. Siinä on yksi sisäpiippu ja hop up. Nämä haulikot näyttävät ja tuntuvat peliltä, ja ne ovat samanlaisia kuin yksitoiminen airsoft kivääri. Airsoft haulikkokuoret ovat eräänlainen ampumatarvike, jota käytetään aseissa.

Tarkka ampujat:
Airsoft snipers ovat kopioita tosielämän tarkkuuskivääreistä, ja ne on rakennettu tarjoamaan korkeaa tarkkuutta ja johdonmukaisuutta airsoft kentällä. Airsoft ampujia suosivat pelaajat, jotka nauttivat haasteesta tavoittaa kohteita kaukaa ja ottaa määrätty ampujarooli airsoft peleissä.

Lisää Airsoftista:
Lisää airsoftista sisältää airsoftin tarvikkeet, kranaatit, tukiaseet, tarvikkeet, ulkoiset osat ja airsoftin sisäiset osat. Voit ostaa kaikkia näitä tuotemerkeiltä, kuten Kral , Tokyo Marui , Mechanix , Secutor Arms , Kj Works , Stinger , Delta Tactics ja Saigo Defense .