Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Airsoft

Airsoft ekstremsport

Finn et bredt utvalg av Airsoft-produkter for ekstremsport. Oppdag de beste tilbudene hos xtremeinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Airsoft

Merkevarer av Airsoft

Hva er Airsoft?

Assault rifler:
Assault rifler er lette skytevåpen av middels kaliber designet for rask ild og enkel håndtering. De har vanligvis select fire funksjoner, slik at skytteren kan bytte mellom halvautomatiske og helautomatiske eller burst fire moduser. Deres effektive rekkevidde er minst 300 meter. Airsoft angrepsrifler lover nøyaktighet og seriøs kraft som er ideell for actionskyting.

Klær og fottøy:
Klær for airsoft inkluderer lange bukser og langermede skjorter som beskytter huden din mot varme messinghylstre og potensielle brannskader. Støvlene med lukkede hæler kan bidra til å beskytte føttene dine mot solens stråler under utendørs fotografering. Klær og fottøy til airsoft skal være av god kvalitet og vare lenger. Hansker er også viktige å bruke for airsoft.

Kompressorer:
Airsoft kompressorer er enheter som brukes til å fylle airsoft våpen med trykkluft. De brukes ofte i airsoft felt, turneringer og blant seriøse airsoft entusiaster som foretrekker fordelene ved å bruke høytrykksluft fremfor tradisjonelle gassdrevne eller fjærdrevne airsoftvåpen.

Utstyr:
Airsoft spillerne trenger mange forskjellige typer utstyr som taktikkmasker med mesh, taktikkvogn, brystrigg, magasinpung osv. Ansiktsmasken er et viktig utstyr i airsoft fordi den beskytter ansiktet ditt. Magasinposer og traller brukes til å bære tilbehøret til airsoft enkelt og sikkert.

Pistoler:
En airsoft pistol er en type airsoft pistol designet for å ligne en ekte skytevåpenpistol, men skyter plastkulelager i stedet for kuler. Airsoft pistoler er populære for rekreasjonsskyting, konkurransespill og treningsformål. De gir en trygg og kostnadseffektiv måte å øve på skyting og taktiske ferdigheter uten å bruke skarp ammunisjon.

Hagler:
Airsoft hagler er ganske enkle og fungerer som de fleste andre airsoft våpen. Den har et enkelt indre fat og hop up. Disse haglene ser ut og føles som et spill, og det ligner på single action airsoft rifle. Airsoft hagleskall er en type ammunisjon som brukes i våpen.

Snikskyttere:
Airsoft snikskyttere er kopier av virkelige snikskytterrifler og er bygget for å levere høy nøyaktighet og konsistens på airsoft feltet. Airsoft snikskyttere er foretrukket av spillere som liker utfordringen med å engasjere mål på avstand og ta på seg en utpekt skytterrolle i airsoft spill.

Mer om Airsoft:
Mer om airsoft inkluderer tilbehør til airsoft, granater, støttevåpen, forbruksvarer, eksterne deler og interne deler av airsoft. Du kan kjøpe alle disse fra merker som Kral , Tokyo Marui , Mechanix , Secutor Arms , Kj Works , Stinger , Delta Tactics , og Saigo Defense .