Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Lastbærere

Lastbærere ekstrem sport

Find et bredt udvalg af Lastbærere-produkter til ekstrem sport. Oplev de bedste tilbud hos xtremeinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Lastbærere

Mærker for Lastbærere

Tips til at vælge tagbøjler til din bil?

Tagbøjlertilbehør inkluderer alt, hvad du har brug for til tagbøjler, og det er her du finder alt tilbehør som tagbøjlerbeskytter, tagbøjler og meget mere. Tagbøjletilbehør er hardware monteret på toppen af din bil, som bruges til at transportere og opbevare udstyr i store mængder. En tagbøjlerbeskytter er et tilbehør designet til at beskytte dit køretøjs tagbøjler, tagbøjler og de ting, du læsser på dem. Dette hjælper med at forhindre ridser, buler og andre skader på køretøjets finish. Forskellige typer cykelstativer kan monteres på en tagbøjler og hjulmonterede cykelstativer .

Bagagebokse er især nyttige for rejsende, der har brug for at bære store genstande, der ikke kan passe ind i en standardkuffert. De giver ekstra opbevaringsplads og beskytter ejendele mod vejrforhold og tyveri. Bagagebokse kan også være nyttige for folk, der skal transportere udstyr såsom ski, cykler eller campingudstyr.
Du kan købe bagagebokse fra Jobe , Dakine , Surflogic , ION , Seland og Surf System .
Bil og bådstativer er udstyr designet til at transportere forskellige typer køretøjer, udstyr eller last på taget eller bagenden af en bil eller båd, hvilket udvider deres opbevarings og transportmuligheder. De bruges ofte af udendørsentusiaster, sportsentusiaster, rejsende og dem, der har brug for at transportere specialudstyr. Her er en oversigt over bil og bådstativer:

Bilstativer:
Tagbøjler:
Tagbøjler er monteret på taget af en bil og giver en platform til at bære en bred vifte af genstande, herunder cykler, kajakker, ski, lastkasser og meget mere.
De består af tværstænger, der fastgøres til tagrælingen eller direkte på bilens tag, hvilket giver en sikker base for yderligere fastgørelse.
Tagbøjler er alsidige og kan tilpasses med forskellige tilbehør baseret på dine behov.

Cykelstativer:
Cykelstativer er designet til at transportere cykler sikkert på en bil. De kan monteres på bilens tag, bagagerum eller lift.
Typer af cykelstativer inkluderer tagmonterede, bagagerumsmonterede og hitch monterede stativer, hver med sine egne fordele og overvejelser.

Kajak og kanostativer:
Disse stativer er designet til at bære kajakker og kanoer på taget eller bagenden af en bil.
Tagmonterede kajakstativer bruger ofte J stænger eller vugger til at sikre kajakken, mens bagmonterede stativer er designet til at bære kajakken bag på køretøjet.

Ski og snowboardstativer:
Ski og snowboardstativer fastgøres til tagbøjlen og giver dig mulighed for at transportere ski og snowboards sikkert uden at optage plads inde i bilen.

Lastkasser og kurve:
Lastkasser er lukkede containere, der monteres på tagbøjlen, hvilket giver ekstra opbevaringsplads til bagage, campingudstyr og andre ting.
Lastkurve er åbne platforme, der kan rumme større genstande og er fastgjort til tagbøjlen.

Surfboard stativer:
Disse stativer er designet til at transportere surfbrætter på taget af en bil. De består typisk af polstrede stænger eller stropper til at holde surfbrættet sikkert.

Bådstativer:
Bådstativer til biler:
Disse ligner kajak og kanostativer, men designet specielt til transport af både, herunder større fartøjer som små både og sejlbåde.
De kan monteres på taget, bagenden eller liften af en bil, afhængigt af hvilken type båd, der transporteres.
Bil og bådstativer er essentielt tilbehør til udendørsentusiaster, rejsende og alle, der har brug for at transportere specialudstyr. Når du bruger disse stativer, er det afgørende at sikre, at de er korrekt installeret, og at lasten er forsvarligt fastgjort for at forhindre ulykker under kørslen.