Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Lasteholdere

Lasteholdere ekstremsport

Finn et bredt utvalg av Lasteholdere-produkter for ekstremsport. Oppdag de beste tilbudene hos xtremeinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Lasteholdere

Merkevarer av Lasteholdere

Tips for å velge takstativ til bilen din?

Takstativtilbehør inkluderer alt du trenger for takstativ, og det er her du finner alt tilbehør som takstativbeskytter, takstativputer og mer. Takstativtilbehør er maskinvare montert på toppen av bilen din som brukes til å bære og oppbevare høyt volumutstyr. En takstativbeskytter er et tilbehør designet for å beskytte kjøretøyets takstativ, takbøyler og gjenstandene du laster på dem. Dette bidrar til å forhindre riper, bulker og annen skade på kjøretøyets finish. Ulike typer sykkelstativ kan monteres på takstativ og hjulmonterte sykkelstativ .

Bagasjebokser er spesielt nyttige for reisende som trenger å bære store gjenstander som ikke får plass i en standard koffert. De gir ekstra lagringsplass og beskytter eiendeler mot værforhold og tyveri. Bagasjebokser kan også være nyttige for folk som trenger å transportere utstyr som ski, sykler eller campingutstyr.
Du kan kjøpe bagasjebokser fra Jobe , Dakine , Surflogic , ION , Seland , og Surf System .
Bil og båtstativ er utstyr designet for å transportere ulike typer kjøretøy, utstyr eller last på taket eller baksiden av en bil eller båt, og utvider deres lagrings og transportmuligheter. De brukes ofte av friluftsentusiaster, sportsentusiaster, reisende og de som trenger å transportere spesialutstyr. Her er en oversikt over bil og båtstativ:

Bilstativer:
Takstativ:
Takstativ er montert på taket av en bil og gir en plattform for å bære et bredt spekter av gjenstander, inkludert sykler, kajakker, ski, lastebokser og mer.
De består av tverrstenger som festes til takskinnene eller direkte på bilens tak, og gir en sikker base for ekstra feste.
Takstativ er allsidig og kan tilpasses med ulike fester basert på dine behov.

Sykkelstativ:
Sykkelstativ er designet for å transportere sykler sikkert på en bil. De kan monteres på taket, bagasjerommet eller tilhengeren til kjøretøyet.
Typer sykkelstativ inkluderer takmonterte, bagasjeromsmonterte og trekkmonterte stativer, hver med sine egne fordeler og hensyn.

Kajakk og kanostativer:
Disse stativene er designet for å bære kajakker og kanoer på taket eller bak på en bil.
Takmonterte kajakkstativ bruker ofte J bars eller vugger for å sikre kajakken, mens bakmonterte stativer er designet for å bære kajakken på baksiden av kjøretøyet.

Ski og snowboardstativ:
Ski og snowboardstativ festes til takstativet og lar deg transportere ski og snowboard sikkert uten å ta opp plass inne i bilen.

Lastebokser og kurver:
Lastebokser er lukkede containere som monteres på takstativet, og gir ekstra lagringsplass for bagasje, campingutstyr og andre gjenstander.
Lastekurver er åpne plattformer som kan inneholde større gjenstander og er festet til takstativet.

Surfebrettstativ:
Disse stativene er designet for å transportere surfebrett på taket av en bil. De består vanligvis av polstrede stenger eller stropper for å holde surfebrettet sikkert.

Båtstativ:
Båtstativ for biler:
Disse ligner på kajakk og kanostativer , men designet spesielt for transport av båter, inkludert større fartøyer som småbåter og seilbåter.
De kan monteres på taket, bak eller feste på en bil, avhengig av hvilken type båt som transporteres.
Bil og båtstativ er viktig tilbehør for friluftsentusiaster, reisende og alle som trenger å transportere spesialutstyr. Når du bruker disse stativene, er det avgjørende å sikre at de er riktig installert, og at lasten er godt festet for å forhindre ulykker under kjøring.