up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Bärare extremsport

Bärare extremsport

Hitta ett brett utbud av Bärare-produkter för extremsport. Upptäck de bästa erbjudandena på xtremeinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Bärare

Märken i Bärare

Tips för att välja takräcke till din bil?

Takräckestillbehör inkluderar allt du behöver för takräcke och det är här du hittar alla tillbehör som takräckesskydd, takräckesskydd och mer. Takräckestillbehör är hårdvara monterade på toppen av din bil som används för att bära och lagra högvolymsutrustning. Ett takräckesskydd är ett tillbehör som är utformat för att skydda ditt fordons takräcke, takräcke och föremålen du lastar på dem. Detta hjälper till att förhindra repor, bucklor och andra skador på fordonets finish. Olika typer av cykelställ kan monteras på takräcke och hjulmonterade cykelställ .

Bagageboxar är särskilt användbara för resenärer som behöver bära stora föremål som inte får plats i en vanlig resväska. De ger extra förvaringsutrymme och skyddar tillhörigheter från väderförhållanden och stöld. Bagageboxar kan också vara användbara för personer som behöver transportera utrustning som skidor, cyklar eller campingutrustning.
Du kan köpa bagagelådor från Jobe , Dakine , Surflogic , ION , Seland och Surf System .
Bil och båtställ är utrustning utformad för att transportera olika typer av fordon, utrustning eller last på taket eller baksidan av en bil eller båt, vilket utökar deras lagrings och transportmöjligheter. De används ofta av friluftsentusiaster, sportentusiaster, resenärer och de som behöver transportera specialutrustning. Här är en översikt över bil och båtställ:

Bilställ:
Takräcken:
Takräcken är monterade på taket av en bil och ger en plattform för att bära ett brett utbud av föremål, inklusive cyklar, kajaker, skidor, lastlådor och mer.
De består av tvärbalkar som fästs på takrälsen eller direkt på bilens tak, vilket ger en säker bas för ytterligare fästen.
Takräcken är mångsidiga och kan skräddarsys med olika tillbehör baserat på dina behov.

Cykelställ:
Cykelställ är designade för att transportera cyklar säkert på en bil. De kan monteras på taket, bakluckan eller dragkroken på fordonet.
Typer av cykelställ inkluderar takmonterade, bagagerumsmonterade och kopplingsmonterade ställ, alla med sina egna fördelar och överväganden.

Kajak och kanotställ:
Dessa ställ är designade för att bära kajaker och kanoter på taket eller baksidan av en bil.
Takmonterade kajakställ använder ofta J stänger eller vaggor för att säkra kajaken, medan bakmonterade ställningar är utformade för att bära kajaken på baksidan av fordonet.

Skid och snowboardställ:
Skid och snowboardställ fästs på takräcket och låter dig transportera skidor och snowboards säkert utan att ta upp plats inne i bilen.

Lastlådor och korgar:
Lastlådor är slutna containrar som monteras på takräcket, vilket ger extra förvaringsutrymme för bagage, campingutrustning och andra föremål.
Lastkorgar är öppna plattformar som rymmer skrymmande föremål och som är säkrade i takräcket.

Surfbrädeställ:
Dessa ställ är designade för att transportera surfbrädor på taket av en bil. De består vanligtvis av vadderade stänger eller remmar för att hålla surfbrädan säkert.

Båtställ:
Båtställ för bilar:
Dessa liknar kajak och kanotställ men utformade speciellt för att transportera båtar, inklusive större fartyg som småbåtar och segelbåtar.
De kan monteras på taket, baksidan eller kopplingen på en bil, beroende på vilken typ av båt som transporteras.
Bil och båtställ är viktiga tillbehör för friluftsentusiaster, resenärer och alla som behöver transportera specialutrustning. När du använder dessa ställ är det avgörande att se till att de är korrekt installerade och att lasten är ordentligt fastsatt för att förhindra olyckor under körning.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga