Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Selle SMP

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Selle SMP
Η SELLE SMP ξεκίνησε το 1947. Από την ιδρυθεία της, η SELLE SMP είχε αληθινά επαναστατήσει τον τρόπο με τον οποίο οικοδομούνταν τα καθίσματα των ποδηλάτων. Σήμερα, η διαμόρφωση του καθίσματός τους έχει γίνει ένα σημάδι ποιότητας, δημιουργίας, άνεσης και εργονομίας. Η SELLE SMP παρουσιάζει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 65 επαγγελματικές χώρες σε όλο τον κόσμο. Επίσης, είναι η κύρια δυνατή δυναμική στον τομέα ως ένας από τους αναπτυσσόμενους των υψηλής τεχνολογίας εργονομικών καθισμάτων για ποδήλατα. Με έναν πλούσιο παρελθόν μεγαλύτερο από 70 χρόνια, η εταιρεία έχει κερδίσει μεγάλη διάσημη και σημασία για την καινοτομία, την υψηλή μηχανική και την αποφασιστική συνέχεια στην άνεση και την απόδοση των αθλητών.
Η ιδεολογία της Selle SMP περιστρέφεται γύρω από την οικοδομή καθισμάτων που βελτιώνουν και την ειδική και την ομορφιά. Τα καθίσματά τους είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμα για τα φανταστικά και μελλοντικά σχέδιά τους, τα οποία δεν είναι μόνο απεικονίζονται όμορφα, αλλά και εφαρμόζονται για έναν συγκεκριμένο σκοπό. Η πίστη της μάρκας στην έρευνα και την παραγωγή έχει οδηγήσει στην καινοτομία των τεχνολογιών καθισμάτων που συμβάλλουν στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των οδηγών.
Η συλλογή Selle SMP καθισμάτων και εξαρτημάτων του ποδήλατου

Το καθίσμα Selle SMP διαθέτει έναν μεγάλο διάλειμμα ή διαδρομή που τρέχει στο μέσο. Αυτός ο σχεδιαστικός στοιχείος επιπλέον ελαττώνει την φθορά στην περιοδική περιοχή, βελτιώνοντας την αιματοφόρηση και μειώνοντας το κίνδυνο της αναπηρίας και της δυσλειτουργίας. Τα εξαρτήματα του ποδήλατου Selle SMP αναφέρονται ειδικά σε καθίσματα και σχετικά αξεσουάρ. Τα καθίσματά τους παράγονται σε μια μεγάλη ποικιλία δυνατών υλικών και άνετων μεγεθών, σχεδιασμένων για μεγιστοποίηση της άνεσης και της απόδοσης.Τα προστατευτικά Selle SMP είναι αξεσουάρ προστασίας για τα ποδήλατα που βοηθούν στον έλεγχο του νερού, του βουνού και των αποβλήτων από τον οδηγό και τον κινητήρα του ποδήλατου. Το καθίσμα ποδηλάτου Selle SMP διαθέτει μια μοναδική και εργονομική μορφή που εξετάζεται στην ανθρώπινη ανατομία. Αυτός ο σχεδιασμός προσπαθεί να μειώσει την πίεση σε ευαίσθητες περιοχές και να βελτιώσει γενικά την άνεση κατά τη διάρκεια μακρύτερων ταξιδιών. Το καθίσμα gel Selle SMP μπορεί