Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Selle SMP

Over Selle SMP
SELLE SMP werd opgericht in 1947. Sinds haar oprichting heeft SELLE SMP de manier waarop fietszadels worden gevormd op ware wijze revolutionair veranderd. Vandaag de dag is hun zadelontwerp een teken van kwaliteit, creatie, gemak en ergonomie geworden. SELLE SMP presenteert haar producten in meer dan 65 landen over de hele wereld. Het voert ook de industrie aan als een van de ontwikkelaars van high-end ergonomische zadels voor fietsen. Met een rijke geschiedenis van meer dan 70 jaar heeft het bedrijf een belang voor innovatie, superieure techniek en een gedreven toewijding aan het comfort en de prestaties van de fietser verworven.
Selle SMP´s ideologie draait om het vormen van zadels die zowel de ergonomie als de esthetiek verbeteren. Hun zadels zijn met name herkenbaar aan hun verbazingwekkende en futuristische structuren, die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een doel hebben. Het geloof van het merk in onderzoek en productie heeft geleid tot de innovatie van cutting-edge zadeltechnologieën die aan de specifieke behoeften van gebruikers voldoen.
Selle SMP biedt een gevarieerd aanbod van zadelmodellen, wat leidt tot verschillende wielerdisciplines. Elk zadel is specifiek vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen en bijzondere aandacht voor detail, waardoor prestaties en duurzaamheid gewaarborgd worden.

Selle SMP collectie van fietszadels en fietsonderdelen

Selle SMP zadel heeft een grote uitsparing of baan die over het midden loopt. Deze ontwerpelement verlicht verder de stress op de perineaal plaats, wat de bloedcirculatie verbetert en het risico op gevoelloosheid en ongemak vermindert. Selle SMP fietsonderdelen omvatten in het bijzonder fietszadels en bijbehorende accessoires. Hun fietszadels komen in een breed scala aan duurzame materialen en comfortabele maten, ontworpen om het comfort en de prestaties te maximaliseren. Selle SMP spatborden zijn beschermende accessoires voor fietsen die helpen om water, modder en afval tegen te houden dat op de bestuurder en de aandrijflijn van de fiets spat. Selle SMP fietszadel heeft een unieke en ergonomische vorm die zorgvuldig is ontworpen om aan de anatomie van het menselijk lichaam aan te passen. Deze ontwerpstijl streeft ernaar om de druk op kwetsbare gebieden te verminderen en de algehele comfort te verbeteren tijdens lange ritten. Selle SMP gelzadel kan aanpassingsopties zoals flexibele zadelrail bevatten, waardoor rijders het zadel op hun smaak kunnen afstellen. Selle SMP dameszadel is gemaakt van hoogwaardige materialen in de vorm van vrouwen die duurzaamheid en levensduur garanderen, zelfs bij dagelijks gebruik in veeleisende omstandigheden.
Selle SMP herenzadel is meestal ontworpen om licht van gewicht te zijn, waardoor elk extra gewicht op de fiets wordt verminderd. Selle SMP biedt een reeks herenspecifieke zadels ontworpen om comfort en ondersteuning te bieden voor mannelijke fietsers.