up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Selle SMP

Selle SMP

Afdelinger

Alle ( Selle SMP )

Om Selle SMP

SELLE SMP blev lanceret i 1947. Siden da har SELLE SMP revolutioneret måden, hvorpå cykelsadler er formet. I dag er deres sadeldesign blevet et kendetegn for kvalitet, kreativitet, bekvemmelighed og ergonomi. SELLE SMP præsenterer sine produkter i mere end 65 lande over hele kloden. De fører desuden branchen som udviklere af high-end ergonomiske sadler til cykler. Med en rig fortid, der strækker sig over 70 år, har selskabet opnået betydning for innovation, avanceret teknologi og en bestemt forpligtelse til cykelkomfort og præstation. Selle SMP´s ideologi handler om at skabe sadler, der forbedrer både ergonomi og æstetik. Deres sadler er især genkendelige på deres fantastiske og futuristiske strukturer, der ikke kun er visuelt tiltalende, men også formålstjenlige. Virksomhedens tro på forskning og produktion har ført til innovation af avancerede sadelteknologier, der opfylder de specifikke krav fra ryttere. Selle SMP tilbyder et bredt udvalg af sadelmodeller, der dækker forskellige cykeldiscipliner. Hver sadel er specielt forberedt med højkvalitetsmaterialer og særlig opmærksomhed på detaljer for at sikre ydeevne og holdbarhed.
Selle SMP samling af cykelsadler og cykelkomponenter

Selle SMP sadel har en stor udskæring eller spor, der løber ned langs midten. Denne designkomponent lindrer yderligere stress på det perineale område, forbedrer blodgennemstrømningen og reducerer risikoen for følelsesløshed og ubehag. Selle SMP cykelkomponenter inkluderer især cykelsadler og relaterede tilbehør. Deres cykelsadler fås i et bredt udvalg af holdbare materialer og komfortable størrelser designet til at maksimere komfort og præstation. Selle SMP skærme er beskyttelsesudstyr til cykler, der hjælper med at kontrollere vand, mudder og affald, der sprøjtes på rytteren og cyklens drivlinje. Selle SMP cykelsadel har en unik og ergonomisk form, som er omhyggeligt udformet til at tilpasse sig den menneskelige krops anatomi. Dette design stræber efter at reducere trykket på følsomme områder og forbedre den samlede komfort under lange ture. Selle SMP gel sadel kan have tilpasningsmuligheder såsom fleksible sadelrør, der gør det muligt for ryttere at justere sadlens placering og pasform efter deres smag. Selle SMP kvindesadel er lavet af højkvalitetsmaterialer i kvindestruktur, der sikrer holdbarhed og levetid selv ved daglig brug i krævende forhold. Selle SMP herresadel er typisk designet til at være lette, hvilket minimerer eventuelt overflødigt vægt på cyklen. Selle SMP tilbyder et udvalg af herrespesifikke sadler designet til at levere komfort og støtte til mandlige cyklister.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk