up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Selle SMP

Selle SMP

Kategorier

Allt ( Selle SMP )

Märkesinformation för Selle SMP

SELLE SMP lanserades 1947. Sedan dess har SELLE SMP på ett ärligt sätt revolutionerat hur cykelsadlar bildas. Idag har deras sadel design blivit ett kvalitetsmärke, skapande, bekvämlighet och ergonomi. SELLE SMP presenterar sina produkter i mer än 65 länder runt om i världen. De leder också branschen som en av utvecklarna av högpresterande ergonomiska sadlar för cyklar. Med en rik historia som sträcker sig över 70 år har företaget fått en viktig roll för innovation, högteknologisk utveckling och ett bestämt engagemang för cyklisternas bekvämlighet och prestanda. Selle SMP´s ideologi kretsar kring att forma sadlar som förbättrar både ergonomi och estetik. Deras sadlar är särskilt igenkännbara genom deras otroliga och futuristiska strukturer, som inte bara är synligt söta utan också ändamålsdrivena. Företagets tro på forskning och produktion har ledat till innovation av nyskapande sadeltekniker som möter specifika krav från ryttare. Selle SMP presenterar en blandad rad av sadelmodeller som leder till olika cykelgrenar. Varje sadel är särskilt förberedd med högkvalitativa material och speciell uppmärksamhet på detaljer, för att säkerställa prestanda och hållbarhet.
Selle SMP-samling av cykelsadlar och cykelkomponenter

Selle SMP-sadel har en stor utskärning eller spår som går ner längs med mitten. Denna designkomponent lindrar ytterligare stress på perinealplatsen, vilket förbättrar blodcirkulationen och minskar risken för domningar och obehag. Selle SMP cykelkomponenter inkluderar särskilt cykelsadlar och relaterade tillbehör. Deras cykelsadlar finns i en mängd hållbara material och bekväma storlekar som är utformade för att maximera komfort och prestanda. Selle SMP-skärmar är skyddsaccessoarer till cyklar som hjälper till att kontrollera vatten, lera och avfall från att stänka på ryttaren och cykelns drivsystem. Selle SMP cykelsadel har en unik och ergonomisk form som noggrant har utformats för att anpassa sig till människokroppens anatomi. Denna design strävar efter att minska trycket på känsliga områden och förbättra den totala bekvämligheten under långa turer. Selle SMP gel-sadel kan erbjuda anpassningsalternativ som flexibla sadelrails, vilket gör att ryttare kan justera sadelns plats och passform efter eget tycke. Selle SMP kvinnorsadel är gjord av högkvalitativa material i kvinnors struktur som ger hållbarhet och lång livslängd, även vid daglig användning under krävande förhållanden. Selle SMP mäns sadel är normalt skapad för att vara lätt, vilket minimerar eventuell övervikt på cykeln. Selle SMP presenterar en rad mänsspecifika sadlar som är utformade för att ge komfort och stöd för manliga cyklister.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga